pátek 11. května 2018

Staré město pod landštejnem biatlon

Biatlonový areál má poměrně velkou rozlohu. Jihočeský Kraj, Czech Republic biatlon. Město pod Landštejnem Tel.


Páteční trénink nám začal vcelku příjemným počasím a dobrou náladou. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.

Teplota se v sobotu a neděli od rána stupňovala konstantní rychlostí, až dosáhla téměř bodu varu. Po pátečních oficiálních trénincích byly v sobotu na programu vytrvalostní závody, do kterých nastoupilo 4závodníků, neděle byla vyhrazena sprintům, jichž se zúčastnilo 4startujících. Dvě zlaté z individuálních závodů získal L. Kulhánek a bronz ze sprintu A. Na programu byly sprinty.


The municipality covers an area of 69.

Mistrovství České republiky žáků v letním biatlonu hostilo 22. Staré město pod Landštejnem. Oba se tak mohou pochlubit, a to včetně závodů štafet, třemi zlatými medailemi. Webové stránky Českého svazu biatlonu.


Letos se oproti loňsku vyvedlo příjemné počasí. Závod s velkou účastí pro nás skončil 2x 1. Zároveň krásně zabodovala štafeta TURBO ŠNECI – ve složení Kuba, Zuzka W. Jirka, která skončila na výborném 4. U tohoto alba je zakázáno přidávat komentáře. Seznam všech ulic a pošt obce.


Kombinéza má tedy černý zákla který je doplněný bílými pruhy a pravým rukávem a červenými. Poštovní směrovací čísla všech adresních míst, ulic a firem. Produkty Fotokniha Pexe.


Vytvořte z tohoto alba.

Na Jindřichohradecku uprchlo stádo bizonů, chovatelé před ním varují 2. Osmdesátka bizonů utekla před dvěma týdny z farmy nedaleko Českého Rudolce na Jindřich. Odjezd bude v pátek 21. Návrat v neděli kolem 17:hod. Druhý závodní den absolvovali žáci vytrvalostní závo který.


V prvním závodním dnu byly na programu dopoledne sprinty a odpoledne štafety. Na MČR se probojovali naši mladí biatlonisté, startovali - v kategorii žákyň A (tedy nejmladší kategorie) Agáta Neckářová, v kategorii žákyň C (nejstarší) Bára Matošková a mezi žáky B Ondra Jiránek. Je zde evidováno adres.


Bydlíme opět v ubytovně v cyklokempu, kde budeme mít snídaně a večeři. Na Český pohár se nominovalo závodníků Sokola Stachy. V současné době je budova zámku v poměrně žalostném stavu po letech, kdy stál opuštěn a zanedbáván. Stále na nic nebyl čas, nebo se mi prostě nechtělo začít. Na start závodu se postavili v kategorii žákyně B: Agáta T. Tī pún só͘-chāi sì-ûi ê tē-hng ū Český Rudolec, Nová Bystřice, kap Slavonice.


Regionální závod biatlon – Vodník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky