pátek 11. května 2018

Papírové krabičky na šperky

Nabízíme: obaly na šperky , papírové krabičky , plastové krabičky , dřevěné krabičky , koženkové krabičky , sametové krabičky , koženkové stojany. S mašlí Bez mašle Mix barev Jednobarevné Pro zamilované Květinové vzory Na potisk EASY Oboustrann. Principy ochrany soukromí na Sperky.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem.

Dárkové krabičky jsou ideální k zabalení šperku jako jsou náušnice, prstýnek nebo souprava šperků. Máme v nabídce krabičky papírové nebo luxusní semišové. Obaly na mieru pre parfémy a kozmetiku.


Nabízíme obaly na šperky , papírové krabičky , plastové krabičky , dřevěné krabičky , koženkové krabičky , sametové krabičky , koženkové stojany. Vyberte si vhodnou šperkovnici, box na hodinky nebo krabičku na šperky. Jedná se o praktické doplňky ke šperkům, které jsou k dispozici jako dámské doplňky ke šperkům i pánské doplňky ke šperkům. Krabičky na hodinky a veškeré šperky nabízí společnosti Friedrich Lederwaren, JK Box, Morellato nebo třeba Oliver Weber.


Barevné papírové krabičky jsou řezy vnitřní vložky uzpůsobeny pro jednotlivé šperky , anebo jejich kombinace.

Je jen na vás, která z nich bude vašemu požadavku lépe vyhovovat. Uložte si do ní třeba krásný šperk z dílny Swarovski. Vybírat můžete z různých velikostí a. V naší nabídce naleznete papírové , sametové i dřevěné krabičky různých tvarů a barev. Zakoupit u nás můžete také stylové šperkovnice.


Vyrobíme vám plechové dózy dle vašich představ. Papírové krabičky Dárkové papírové krabičky na různé šperky. Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj, kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky , které potřebujete.


Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Nabízíme krabičky na šperky , tašky, sáčky a aranžérské potřeby. Vážený uživateli, Servis rudorfer.


Darujte šperk v balení podle Vašich představ. KRABIČKY na výslužku s kyticí 6ks. Svatební výslužky patří k českým tradicím.


Z toho důvodu na ně používáme papírové krabičky , do kterých svatebčané dostávají svatební koláčky nebo cukroví.

Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Beneto Čistící hadřík na šperky. Ke šperku doporučujeme dokoupit dárkovou krabičku z naší nabídky.


Do naší nabídky jsme pro Vás zařadili krabičky na šperky klasické, ve tvaru srdce, zvířátek a spoustu dalších. K vybraným šperkům od nás získáte krabičku zdarma. Pokud však budete chtít někoho zcela originálně překvapit, můžete se inspirovat naší nabídkou, ve které naleznete zcela originální krabičky na šperky. Krabičky vyrábíme převážně ručně z luxusních grafických papírů.


Výrobu jsem schopni realizovat již od několika málo kusů bez nutnosti investice do výsekový nástrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky