úterý 8. května 2018

Barel na vodu 50 ls uzávěrem

Barel na vodu DEMETRA - 50l. Má certifikát pro kontakt s potravinami. Jeho úchyty navíc umožňující snadnější nošení. Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:.


Vhodný rovněž jako barel na vodu. Trvanlivost a estetický vzhle dvě rukojeti pro pohodlné nošení,. PE-HD vhodné pro potraviny pevná plastová madla v červené barvě možnost použít plastový vypouštěcí ventil (je součástí nádoby).


Je vhodná pro potraviny, takže ji můžete využít jako praktický barel na pitnou vodu. Všechny tyto vlastnosti ocení především chataři, vodáci, milovníci campingu nebo zahrádkáři. Na kvašení švestek, meruněk. Oproti sudu snadná manipulace, tzn. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vyhledávání „ barel l“ – Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hygienický plastový sud na dešťovou vodu , ovoce, potraviny, barel na krmivo l. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Tyto konve se používají na přenášení vody, ale také jako nádoba na krmivo. Prodáváme barely o objemech 20l, 30l, 50l a plastové sudy o objemu 120l a 220l.


Nejprodávanější barely. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Plastové sudy a barely, PK Group. Velice rozšířený výrobek je vhodný na kapalné i sypké materiály. Hygienicky nezávadné plastové barely s madly a otočným uzávěrem.


Podobné fráze na Sleviste. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů barel na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty barel na vodu - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Kanystry na vodu Nestohovatelné plastové kanystry s kohoutkem nebo výpustnou hubicí jsou vyrobeny z HPDE materiálu.


Jsou certifikovány pro styk s potravinami. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při jeho výrobě nebyly použity škodlivé látky PETG, BPA ani DEHP, je odolný proti nárazům, vyrobený z masivního plastu = praktická nádoba pro každého. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Inzerát barel na vodu v okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od minibazarek na Sbazar. Odběr Archlebov nebo po dohodě mohu přivézt do Brna a nebo Hodonína a okolí. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu.


Objem sudu je 1litrů. U sudu Vám na přání můžeme odříznout víko nebo i jinak upravit. Víko je pevnou součástí sudu, nelze samovolně sundat. Vyzvednutí v Tatcích, lze i po. Nabízíme konve na vodu o objemu 20l, 30l a 50l.


Konve na vodu jsou plastové a mají široké hrdlo se šroubovacím uzávěrem. Konve mají po stranách dvě plastové úchytky, aby se s nimi dalo lépe manipulovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky