čtvrtek 24. května 2018

Šaty retro

Šaty retro

Klasické retro šaty pripomínajú vždy jemnosť a letné obdobie. Klasické bodkované šaty skús vymeniť za tartanovú kocku s bielym golierom. Jedinečné šaty v štýle 50.


Šaty retro

Typickým potiskem jsou puntíky, objevují se ale i přírodní motivy. Díky spodničce lehce proměníte jednoduchý model na velmi slavnostní. Vyberte si u nás ze široké nabídky retro šatů vhodných pro jakoukoli slavnostní událost.


Krásne retro dámske šaty. Urobte si radosť na JoyStore a kúpte si vintage spoločenské šaty. Nájdite šaty Vašich snov. Ak ním chcete byť aj vy, pozrite si našu ponuku retro šiat od výmyslu sveta. Tieto vintage šaty rozžiaria Vašu osobnosť a stanú sa tak kľúčovým kúskom Vášho šatníka.


Šaty retro

Bodkované, pásikavé, s kvetmi, či inými motívmi. Retro kúsky nikdy nevyjdú z módy. Všetky pin up šaty sú originálne a vyrobené z bavlny, takže počas leta sa v nich budete cítiť pohodlne a neodolateľne. Tyto vintage šaty rozzáří Vaši osobnost a stanou se tak klíčovým kouskem Vašeho šatníku. Tečkované, proužkované, s květinami, či jinými motivy.


Všechny pin up šaty jsou originální a vyrobené z bavlny, takže během léta se v nich budete cítit pohodlně a neodolatelně. Módní trendy se neustále vracejí. Na GLAMI si můžete vybírat z nepřeberné škály retro šatů.


Šaty retro

Ať už milujete styl 50. S naším módním vyhledávačem si můžete vybírat z celé řady barev, stylů a střihů. Toužíte vypadat jako hollywoodská hvězda z 50.


Dámske spoločenské šaty exkluzívnych značiek. Květované či puntíkované? Nabízí jedinečnou dámskou módu. Plesové šaty , společenské šaty , šaty na svatbu, business šaty do kanceláře, malé černé koktejlky, tylové sukně.


Společenské módní šaty , šaty pro nevěsty, taneční šaty na plesy a večírky, konfekce. Vintage šaty si můžete bez okolků obléknout na jakoukoliv společenskou příležitost jako je svatba, zahradní párty anebo jen tak pro dobrou náladu. U nás najdete šaty , čepice nebo plavky z nabídky mnoha obchodů a značek. I vy můžete mít originální retro šaty.


Každý námi vyrobený kus oblečení je jedinečný. Dámský model pod označením tečkované vintage šaty s dlouhými rukávy HEDWIG černé je v reálu pozoruhodným kouskem, který exceluje provedením. Trendy, vintage i retro šaty ve stylu 50. Blanka Straka vám přináší nabídku plnou vintage šatů.


Zkuste třeba retro šaty s puntíky jako vystřižené z retro filmů. Součástí šatů je všitá bavlněná spodnička lemovaná tylem, která napomáhá zvýraznit plnost sukně. Sezónní výprodej, slevy a outlet pro dámské retro šaty levně z českých eshopů od značek jako AX Paris, Little Mistress, Chi Chi London. Dámské retro šaty levně – výprodej, slevy. Lady V London was created by husband and wife team, Sergio and Victoria, from a vision to create fantastic vintage dress designs at affordable prices.


We believe in providing customers with stunning vintage designs – with original and highly desirable prints, and above all, fantastic quality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky