úterý 29. května 2018

Retro šaty 50 léta bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Společenské šaty bazar : retro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Padesátá léta byla ale posledním pokusem emancipovanou ženu dostat zpátky k plotně. Přiznejme si ale i my emancipované ženy, že se v těch.


Retro společenské šaty s krátkými rukávky ve stylu 50. Součástí šatů je všitá bavlněná spodnička lemovaná tylem, která napomáhá zvýraznit plnost sukně.

Zapínání vzadu na krytý zip, boční kapsy, odnímatelná stuha v pase na poutka. Kvalitní anglická značka Lady Vintage. Trendy, vintage i retro šaty ve stylu 50.


Inzerát KRÁSNÉ RETRO 50. Prodám krátké svatební šaty v retro střihu, materiál hladký lesklý satén a zajímavá spodnička, vzadu na šněrování. Zakoupeny ve svatebním salonu v Č. Kabátek není součástí, měla jsem ho půjčený kvůli chladnému počasí.


V podpaží jsou trochu viditelné skvrny od potu, snadno odstranitelné.

So spodničkou ako príležitostné šaty v retro štýle, bez spodničky ako obyčajné letné šaty. Cena s bielou spodničkou €. Módní trendy se neustále vracejí. Na GLAMI si můžete vybírat z nepřeberné škály retro šatů. Ať už milujete styl 50. Klasické retro šaty pripomínajú vždy jemnosť a letné obdobie.


Klasické bodkované šaty skús vymeniť za tartanovú kocku s bielym golierom. Jedinečné šaty v štýle 50. Písek, cena dohodou, od matavec na Sbazar. Hlavním cílem retro stylu šatů je zdůraznit ženskost. V retro šatech totiž jen tak v davu nezapadnete.


Vyberte si u nás ze široké nabídky retro šatů vhodných pro jakoukoli slavnostní událost. Retro styl se hodí všude tam, kde se chcete cítit výjimečná a originální! Originál vintage šaty z 50. Bavlnený tmavomodrý zamat (veľmi zle sa fotí), látka je v dobrom stave, stále pevná. Proč nakoupit zrovna na Vintage art.


Pestrý výběr báječných šatů ke každé příležitosti.

Od letních párty, přes ty svatební až k večerním nebo plesovým šatům. Elegantní retro šaty , jednoduché a jednobarevné retro šaty , večerní šaty à la 50. Vintage šaty si můžete bez okolků obléknout na jakoukoliv společenskou příležitost jako je svatba, zahradní párty anebo jen tak pro dobrou náladu. Věřte, s retro šaty budete vždy neodolatelná! Vzdušné, letní, modré šaty s bílými puntíky v retro stylu 50.


Materiál je lehká, kvalitní, bavlněná košilovina. Tyto originální šaty jsou ušité pouze po jednom kusu. Na přání ušiji jakoukoliv velikost do dvou týdnů. Mohou být i jednobarevné, pište Vaše přání! Oblečení a jeho doplňky na retro párty ve stylu 50.


Velikost UK nase to je velikost 50. Pokud chcete vyrazit na retro párty v duchu módy 20. Vybírejte si Retro šaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Krásné retro šaty styl 50. Seznamte se s našimi šaty osobně, věříme, že to bude láska na první pohled. Vybereme s Vámi nejvhodnější model, poradíme Vám s doplňky a věnovat se budeme pouze Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky