pátek 25. května 2018

Merino metráž

MERINO vlny: Vyhrazujeme si právo na možných vad vyskytujích se v pletenině z merino příze, toto množství vad není předmětem reklamace. První příčku co do funkčnosti stále drží merino vlna. Jedná se o 1 přírodní vlnu z ovčí srsti. Nepohlcuje tolik okolní pachy – můžete nosit i několik dní a pak vyvětrat.


Nová tenká merino vlna v barvách. Vlna má Eko-tex I certifikát, je superwash, mikronů - tedy velmi heboučká.

Používame merino vlnu s Eko-tex certifikátmi alebo certifikátmi pre použitie pre deti do rokov. Vlna má liečivé účinky a udrží vašich miláčikov v teple. Vám objednaný materiál nastrihali. Vlněná příze merino je vhodná i pro děti, nekouše a je příjemná na omak, má výborné tepelně izolační vlastnost a často se používá na funkční spodní prádlo. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. VÍTEJTE V E-SHOPU ÚSPĚŠNÉ FIRMY MERINO.

V našem sortimentu naleznete velmi kvalitní produkty, které jsou z 1 přírodních materiálů a disponují vynikajícími termoregulačními vlastnostmi, které Vás zahřejí na těle i na duši. Vlna ovce merino je velmi jemná a přirozeně kadeřavá. Tato velmi jemná příjemná látka je vhodná jak pro děti tak dospělé. Výborně funguje jako spodní vrstva přímo na tělo. Merino vlna metráž , Mamtex.


Skvělou vlastností vlny je to, že hřeje i vlhká. Vždy perte vlnu v prostředku určeném přímo na vlnu. Metráž v souladu s přírodou Zahalte se do přírody! Kašmír, angora, merino Exkluzivní látky s příměsí kašmíru, angory a vlny merino.


Najdete zde jemné látky na haleny, ale i hřejivé teplé zimní flauše. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Předně je nutné konstatovat, že sehnat tento vlněný materiál není vůbec jednoduché. Co se pletacích přízí týče, nabízí opravdu bohatý výběr eshop české značky Vlnap Nejdek.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Díky funkčním vlastnostem merino vlny a jejím různým gramážím v naší nabídce, ji můžete nosit po celý rok. Naleznete u nás vše od tenkého letního tílka po teplé vrstvé oblečení.


Jednolícní úplet ze 1 merino vlny.

It is bred predominantly for its wool, and its carcass size is generally smaller than that of sheep bred for meat. Nejjemnější 1 merino vlna zatkaná do bavlny, tvoří umělou kožešinku. Nový kožíšek s nižším vlasem (1cm) je vhodnější na oblečení (vestičky, límce, čepičky), je ohebnější a skladnější. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


Spodní prádlo vyráběné z jemné merino vlny je právem považováno za špičku mezi funkčními výrobky. Nie je krajčírky, ktorá by vo svojej dielničke neocenila šikovného elastického pomocníčka v podobe gumiek. Tenkých či hrubých, guľatých či plochých. Bavlněné plátno, látka, kterou využijete pro Vaši tvorbu, například na ušití podšívky do kabelky.


Vzorovaná látka dodá Vaší kabelce jedinečnost. Pletací a háčkovací příze 1 Baby, barva růžová, odstín 041. Jsme prodejci oblečení značky Icebreaker a prodáváme za outletové (snížené) ceny. Yháček - látky, metráž , Suché dupky.


Cena za meter či kus (EUR) od do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky