čtvrtek 17. května 2018

Farmaceutický asistent nabídka práce

Farmaceutický Asistent. Práce : Lékárna laborant farmaceutický asistent Vyhledávejte mezi 119. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.


Staňte se součástí Alza. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako farmaceutický reprezentant. Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Pracovní místo ( FARMACEUTICKÝ ASISTENT ) již není aktuální, zadavatel tuto pozici obsadil, nebo si nepřeje tuto pracovní nabídku dále zobrazovat. Budete se věnovat denním operativním čin.


Znalost prací farmaceutické asistentky, znalost práce s PC. Plný nebo zkrácený úvazek. Nabídka práce byla již obsazena, nebo stažena zaměstnavatelem z Úřadu práce.


VOŠ farmaceutický asistent ( dříve laborant ) Přijmeme i absolventy, včetně osob OZP, možný je i zkrácený úvazek. Přihlašujte se e-mailem na jaroslava. Vybírejte z volných pracovních míst a brigád v celé České republice. Aktuální nabídka práce a volná místa pro pozici farmaceutický asistent Olomouc, dostupné na Úřadu práce České republiky.


Kontaktní osoba : pan Ivo. Dvůr Králové nad Labem Lékárník asistent LÉKÁRNÍK ASISTENT - Hradec Králové - DPP. Používáte nástroj pro blokování reklamy.


Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Plné úvazky doplňují brigády , nabídky pro OZP a úřady práce. V případě nejasností nebo otázek týkajících se trhu práce pomůže pracovní poradna , encyklopedie profesí , právní rádce nebo návod jak vytvořit strukturovaný životopis. Po dohodě možnost zkrácení úvazku.


Součástí náplně práce je také příprava IVLP (kožní lékař na středisku), výdej volně prodejných léčiv, ZP a potravinových doplňků, příjem zboží, atd. Vyžadujeme vzdělání potřebné pro výkon povolání farmaceutický asistent (laborant)! Vhodné i pro absolventy, praxi v. Popis FARMACEUTICKÝ ASISTENT Jako farmaceutický asistent budete mít na starosti prodej zdravotnických prostředků a farmaceutických doplňků zákazníkům dle jejich potřeb a svých nejlepších znalostí, jejich nákup a objednávání. Sladit práci a mateřství není snadný úkol.


Max má speciální plán podpory. Během mateřské a rodičovské dovolené zůstáváme s kolegyněmi ve spojení a informujeme o dění u Maxe, abychom pravidelným kontaktem usnadnili pozdější návrat do zaměstnání. Máte dokončené VŠ vzdělání farmaceutického směru? Jste komunikativní typ a máte zájem pracovat v lékárně?


Jeden z nejsilnějších lékárenských řetězců v ČR hledá kandidáty na pozici LÉKÁRNÍK a FARMACEUTICKÝ ASISTENT. Speciální nabídka MANAŽER MINI REGIONU. Krumlov, České Budějovice.


LÉTAJÍCÍ FARMACEUTICKÝ ASISTENT. VEDOUCÍ TECHNOLOG CENTRÁLNÍ LABORATOŘE. Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky