středa 30. května 2018

Rohová záložka do knihy

Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí! Jak si vyrobit záložku do knihy. Také jste vášniví čtenáři, a často se ztrácíte v množství rozečtených knížek?


Rohová záložka do knihy. Dnes tady máme jeden malý rychlý projekt, ze kterého se nakonec vyklubaly tři varianty.

Jsou to veselé rohové záložky do knihy. Skvělý projekt, když máte na šití jen ch. Už žádné ohýbání růžků nebo zakládání rozečtené knihy papírkem. Teď můžete mít krásnou a stylovou záložku s nápisem, jménem nebo obrázkem podle vašeho přání. Celodřevěná záložka se může stát i krásným dárkem nebo milou pozorností.


RUČNĚ vyrobená rohová záložka do knihy bez použití tiskových strojů. Pevná záložka , kterou nasadíte na roh listů v knize a zasunete.

Netradiční a nepřehlédnutelná vrstvená záložka ve tvaru sovy. Oči a zobáček jsou ozdobeny zlatými nebo stříbrnými glitry. Glitry jsou přelakované a nepadají ani se z povrchu.


Vzhledem k tomu, že bydlíme v USA a knihy se tisknou v ČR, je záložka jediný možný způsob, jak vám mohu do knihy napsat osobní věnování. V ceně záložky je nejen samotná záložka s věnováním a podpisem, ale také poštovné z USA do ČR. Vznikla ti rohová záložka , kterou si můžeš úplně jednoduše zastrčit za roh stránky a tak vždycky vědět, kde jsi se čtením skončila. Navíc to vypadá stylově, to musíš uznat! Konečný výsledek v knize.


Placatá myška vykukující z knihy. Návod na háčkovanou záložku ve tvaru myšky. Délku tělíčka – části uvnitř knihy -můžete udělat v jakékoliv délce. Pri nákupe nad 15€ si môžete vybrať zadarmo 1. Kovové záložky do knihy. To jsou netradiční kovové záložky do knihy vyrobené z nerezové oceli.


Záložka , která se neošoupe!

Zajímavý děrovaný deoutá na první pohled. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Farebná záložka do kníh v tvare srdca.


Tam kde ja nakreslená prerušovaná čiara, treba papier ohnúť a zložiť. Zoufalá záložka do knihy. Jste beznadějný knihomil a čtete několik knih najednou? Jenže kde jste skončili v jedné a kde v druhé?


Odedneška už v tom nebudete mít chaos, naše chytré záložky vám pomůžou. Mají super stylový design a doslova vyčuhují z knihy a navedou vás na poslední stránku vaší četby. Magnetické záložky do knížky.


Rozmanité designy pro kamarádku či maminku, vtipné hlášky pro muže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky