úterý 22. května 2018

Sklenice s víčkem straw

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for straw and straw bales. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Materiál: sklo, kov - víčko na závit, plast - brčko ve. BANQUET Hrnek skleněný embosovaný MADEIRA 4ml, s vičkem. Hodnocení produktu: 1 (). Ale čas od času může rutina a stereotyp trochu té radosti z trávení času v kuchyni lehce ubrat.


Sklenice s víčkem a brčkem vhodná na limonádu a jiné nápoje. Zavařovací sklenice s víčkem dekor OVOCE objem l. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Všichni dopravci také fungují. Párty skleněná sklenice s brčkem. Moderní designová párty sklenice s barevným víčkem a brčkem.


Jsou velice praktické, díky kovovému víčku a brčku se vám nápoj při běžném pohybu nerozlije a ani vám do nápoje nevletí žádný hmyz. Je snadno omyvatelné se zajišťovacím kroužkem, proti vytažení a ztrátě. Tyto skleněné párty sklenice jsou.


IHNED K ODESLÁNÍ (ks) Kč bez DPH. Nedaří se vám dodržovat pitný režim? Pak si vodu naservírujte do této stylové sklenice s brčkem a hned to půjde samo! Vyrábí se ve třech barevných provedeních – modrá, červená, zelená.


Sada dvou láhví Straw s uchem, víčkem a brčkem v pěkném drátěném stojanu. Praktické servírování, zajímavé pohoštění na terase, zahradě, ale i pro party doma. Ve sklenici vynikne míchaný ovocný nápoj, díky víčku se vám nevylije, nemůže na něj dotěrný hmyz při letním posezení na terase nebo na zahradě. V praktickém drátěném stojánku nejen zajímavě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideální na oslavy nebo svatby jsou skleněné nádoby na limonády s kohoutkem , které mají obsah až litrů. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Bezpečné doručení až domů a platba až dní p. Ať už potřebujete nové sklenice pro děti, na oslavy nebo jen tak domů, tato moderní sklenice se šroubovacím víčkem vás určitě nezklame.


Vylaďte si kuchyň k absolutní dokonalosti! Skleněná láhev STRAW s víčkem a brčkem. Láhev na lahodné drinky s víčkem a brčkem se bude skvěle hodit do letních teplých dnů. Ochrání Váš drink před dotěrným hmyzem.


Můžete je využít nejen na osvěžující džusíky, ale také na míchané drinky, ať už na alkoholické. Vzhled připomíná půllitr, tvar je hranatý, rozměr sklenice je 6xcm. Víčko je opatřeno těsněním.


Součástí je praktický kovový stojánek s držátkem na přenášení. Tato barevná 500ml sklenice nabízí parádní potisk s hrdiny z hvězdného filmu a městem Apokalypsburg. Dále je sklenice vybavena šroubovacím víčkem s posuvným krytem inspirovaným LEGO oddělovačem kostek, který ukrývá brčko. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Posuň kryt a napij se ze sklenice pomocí brčka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky