pátek 25. května 2018

Stativ fluidní hlava

Enhance Your Stores: Tool for 2D and 3D Product Customization. Naprosto ideální řešení pro ty, kteří nepotřebují vysokou nosnost, ale chtějí fluidní švenk pro video účely. Kulová hlava – vyniká malými rozměry, nízkou hmotností a snadnou a rychlou obsluhou. Umožňuje rychlé zafixování požadované pozice.


Je vhodná především pro fotografování sportu, přírody a zvířat. Třícestná hlava – umožňuje přesnější nastavení fotoaparátu v jednotlivých osách. Oproti kulové hlavě je. Skvělá hlava pro uchopení na slider, či využití pro vaše stativy. Cenově velice dostupná hlava bude skvělým parnetem pro nějaké lehčí slidery, či vaše další využítí (nasazení na stativ , jeřáb).


Hlava by měla mít nosnost do kg. Stativová hlava pro video - fluidní videohlava. Vynikající malá videohlava na stativ s fluidním odporem pro plynulé panoramatické švenkování (pohyb záběru v horizontální ose) za skvělou cenu. Hlavy stativů se stejně jako stativy rozlišují podle způsobu využití, konstrukce, velikosti, použitých materiálů, nosností a hmotnosti. Mezi typické stativové hlavy patří 3D konstrukce, které umožňují aretaci každé osy zvlášť, jsou maximálně spolehlivé a převážně jsou určeny pro klasické technické fotografování v ateliérech a fotografování architektury.


Fluidní video hlava Manfrotto MVH500AH osazená dlouhou rychloupínací destičkou 500PLONG je určená pro HDSLR. Pracovní výška hlavy je 1cm. Fluidní hlava Gitzo Gimbal uvedená na trh v rámci kolekce 1Year Anniversary Edition Dvoucestný fluidní systém a ergonomický design s přesným pohybem předurčuje hlavu GHFGpro birdwatching a video použití. Universální lehký a stabilní stativ s hlavicí, aretovanou v obou osách, s libelou a stavitelnou výškou.


Spolehlivě použitelný pro dalekohledy do max. Nabízíme nové digitální fotoaparáty, dalekohledy. Polo-profesionální polohovatelný stativ na foťáky, kamery i telefony (adaptér na telefon je součástí balení). Součástí balení je i 360° panoramatická kulová fluidní hlava vhodná i pro video. Stativ je možné použít i jako kvalitní vysoký hliníkový monopod.


Hama Hama Ball L - mini stativ s kulovou hlavou. Videostativ Velbon C-50 vyrobený z odlehčeného hliníku, potěší svou nízkou hmotností a vysokou stabilitou fotografické i filmové nadšence. Dvoucestá fluidní hlava Velbon PH-3s rychloupínacím mechanismem. Profesionální hliníkový stativ , 3-směrná Fluid kovová hlava s výměnnou destičkou a rukojeti, segmenty noh.


Statív tripod Hama TRAVELLER 1Premium Duo , stativ s monopodem a odnímatel. Braun PVT-1profi videostativ. Fluidní hlava se stavitelným odporem, ovládaná jednou pákou, azimutová stupnice, vodováha, kompas pro hrubou orientaci.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Funkce variabilního nastavení klonění a panorámování umožňuje plynulý pohyb bez zasekávání.


Vybavení hlavy dovoluje její použití jako ideální nástroj i pro fotografy, kteří používají objektivy s dlouhou ohniskovou vzdáleností a pro birdwatching. Konstrukční vychytávky Základním konstrukčním prvkem obou výše zmíněných stativových hlav firmy Gitzo, který zásadně ovlivňuje plynulost a přesnost jejich pohybu – horizontálního a vertikálního, je mechanismus s názvem Bird Watching Fluid Cartridge. Stativ s dvojitými nohami z uhlíkových vláken MVTTWINGC se stavitelnou stativovou rozpěrou je stativ profesionální kvality s dvousekční konstrukcí s extrémní tuhostí a vysokou stabilitou, který je ideální pro všechny druhy využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky