pondělí 21. května 2018

Chladící kapalina g12 škoda

Ať je to motorový nebo převodový olej a kapalina do posilovačů řízení, brzdová kapalina , i chladící kapalinu je nutné vyměnit. A nejde jen o propustnost hadic pro molekuly vzduchu, ale hlavně špunt na vyrovnávací nádržce, který svým přetlakovým a podtlakovým ventilkem každou jízdu do systému pouští kyselý vzduch, který kapalinu postupně degraduje. Chladicí kapalina ŠKODA Gceloročně chrání chladicí systém vašeho vozidla před působením mrazu a před korozí. Ve skladné plastové láhvi o objemu litru ji budete mít vždy připravenu k použití. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu.


Objednávky jsou zpracovávané a odesíláné obratem.

Zároveň upozorňujeme na skutečnost že, jak Zásilkovna, tak i přepravní služba GEIS nepříjmá nyní platbu v hotovosti, pouze platební kartou. Doporučujeme zvolit platbu za. Je normální,že mi za necelý půl rok klesne chladící kapalina z normálu pod rysku MIN ? Mam hladinu chladici kapaliny tesne nad znackou MIN, takze by to asi chtelo trochu doplnit.


Moje otazka - co za kapalinu mam koupit? Koukal jsem, ze treba Fridex nabizi kapalinu G PLUS, predpokladam ze i. Citigo, Škoda Felicia, Škoda Fabia, Škoda Fabia Škoda Octavia, Škoda Octavia Škoda Superb, Škoda Superb Škoda Yeti, Škoda Roomster, Škoda Rapid. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mám Octavii combi, r. Protože jsem nevěděl jestli minulý majitel měnil chladící kapalinu, koupil jsem červenou SHERON ANTIFREEZE MAXI D. V knížce o Octavii jsem se ale dočetl že se chladící kapalina nemění. Mění se jen když se musí vypustit (třeba při opravě). Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození.


Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte. Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Taky si nejsem jistý s tou radou tam dát růžovou G12.


Do roku výrobce doporučuje Gdle specifikace VW TL 7C Od roku je doporučena GVW TL 7D. Tyhle kapaliny nelze spolu míchat a ani se nedoporučuje přecházet z jednoho typu na druhý. Auto-moto kapaliny) Hodnocení produktu:. Zabarvení nám pomáhá dobře rozlišit, kolik kapaliny v nádrži zůstalo.


Jaká kapalina je použita zjistíte přímo na nádobce nebo v manuálu. Ztrácí se mi chladicí kapalina. Při dolití kapaliny a ujetí vzdálenosti 150km auto dny stalo.

Pak jsem nastartoval a rozsvítila se kontrolka chlazení. Pod autem asi nebyla nikde loužicka. Chladiaca kvapalina ŠKODA Gceloročne chráni chladiaci systém vášho vozidla pred pôsobením mrazu a pred koróziou.


V skladnej plastovej fľaši s objemom liter ju budete mať vždy pripravenú na použitie. Nikdy nepoužívejte neředěnou. Speciální Motocyklová chladící kapalina nejvyšší kvality, vhodná pro všechny typy celohliníkových Motorů Motocyklů s bodem tuhnutí -°C.


Zaručuje vysokou ochranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky