středa 16. května 2018

Lovecke noze

Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují. Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů. V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů. Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře.


Nejdůležitější částí nože je bezesporu čepel.

U nožů se můžeme setkat buď s pevnou, nebo skládanou čepelí. Hlavní sortiment tvoří ruské nože vyrobené z damaškových ocelí s použitím technik řemeslné malovýroby, jejichž tradice se počítá na stovky let. Máme klasické lovecké nože , exkluzivní damaškové nože , zavírací damascenské nože. Vše je vyráběno s láskou a péčí pro vás. V přírodním provedení střenky jako je dřevo či paroh patří k nejoblíbenějším produkty španělských značek Miquel Nieto, Muela nebo americký Elk Ridge.


Všetky nože máme rozdelené do prehľadných kategórií, kde každý nôž je ľahko definovateľný či už ide o lovecké nože , sekery, vrhacie nože , poľovnícke nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože , damaškové nože , kuchynské nože , zatváracie nože , japonské nože , vojenské nože , japonské nože. Internetový obchod s kvalitnými nožmi. Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky.

Zvyčajne sú lovecké nože robustnejšie a sú veľmi odolné. Svojim spracovaním sa lovecké nože hodia práve do prírody. Lovecké nože , vreckové nože , outdoorové nože , taktické nože , damaškové nože.


Rukoväte loveckých nožov sú väčšinou z. Viete že lovecký nôž je dobrý darček pre muža? Vyberte si z našej ponuky dnes do 14. Vám odpošleme ešte v tento deň a Vy sa môžete potešiť z pekného loveckého noža už na druhý deň. Hledáte pravé vojenské lovecké nože ? Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob.


EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! Každý poľovník by mal mať vo svojej výbave kvalitný poľovnícky nôž. Pre všetkých, ktorí trávia čas v prírode a chcú byť pripravení na všetko, ponúkame lovecké nože rôznych kategórií. Legendární kapesní nože Victorinox, multitooly Leatherman, dřevěné nožíky Opinel, české nože a Rybičky Mikov, houbařské nože Joker nebo lovecké damaškové nože z ruské kovárny! Eshop Kvalitní nože nabízí opravdu široký sortiment kapesních, nářaďových, loveckých, vyhazovacích, pracovních, sportovních nebo armádních nožů.


Designová sada nožů Outdoor Edge Dark Timber je díky svému provedení praktická, navíc dobře vypadá. Nože jsou prvotně určeny pro zpracování zvěře vysoké a skládá se z vykosťovacího nože , který je vhodný také pro stahování kůže z hlavy a nože stahovacího.

Nabízíme zavírací nože výroby od firmy Mikov a Wenger , Jsou to nože pro myslivce z různými nástroji. Materál čepele zavíracích loveckých nožů je z nerezové oceli 440A. Střenka je z různých materiálů a to ze dřeva, parohu, buvolího rohu, plastu. Jako obal pro zavírací nože se používá kožené pouzdro. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.


Proto naleznete lovecké nože, které mají různé odstíny čepelí a rukojetí. Na rukojeti těchto nožů se používá jak kov, tak i dřevo a jiné materiály. Poľovnícke nože , sú väčšinou brúsené z oboch strán. Pri výbere loveckého noža si musíte položiť pár základných otázok a to, či chcete lovecký nôž zatvárací alebo pevný, k čomu budete nôž používať a ako často ho budete využívať.


V této kategorii naleznete impozantní lovecké nože dovezené přímo z Ruské federace. Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. Zobrazit filtr Zobrazit filtr Cena – Kč. Obchod s nožmi svetových značiek. Lacná a rýchla doprava, doručenie zdarma od Eur.


Vernostné zľavy pre registrovaných zákazníkov až do -. Kvalitný nôž patrí medzi základné poľovnícke potreby. Nabízíme k prodeji originální, ručně kované lovecké damaškové nože. Tyto nože jsou vždy plně funkční, damašková čepel je neopakovatelná a potěší každého lovce. Dostupné zboží pro skupinu lovecké damaškové nože. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu.


Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Cold Steel, Gerber, Opinel a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky