čtvrtek 31. května 2018

Parafín na svíčky

Namáčecí hmoty pro povrch. Alpha olefin je syntetický parafín s vysokým bodem tání, nízkou penetrací a bez oleje. Používá se jako aditivum k odstranění kristalizace parafínu a jako komponent při výrobě leštěnek na podlahu. Vyroben je v drobných granulých a je balený v igelitovém pytli po kg.


Vyberte si z naší bohaté nabídky forem.

Stearin je na rozdíl od parafínu obnovitelná surovina, a tak se dá předpokládat, že se jeho využití ve svíčkařství bude zvyšovat. I dnes jsou mnohé svíčky vyrobeny ze směsi parafínu a stearinu, například v poměru ku stearinu. Tento parafín je vhodný na výrobu zalievaných sviečok do foriem a pohárov. Pre liatie do foriem, pohárov sa do parafínu pridáva stearín alebo. Následně můžete přidat různé barvy a vůně do svíček a zvolit vhodnou formu na svíčky , která dá konečnou podobu.


Svíčka o více barvách není také nijak složitá. Jediná obtížnost je vyhodnotit, kdy nalít další vrstvu vosku.

Svíčky vyrobené z tohoto parfínu mají hezký vzhled a strukturu. Formy na svíčky musí mít hladký a čistý povrch. Tento Vám zde nabízíme k prodeji, různá balení od 5kg do 20kg. Pokud máte zájem o parafín ve větším množství prosím kontaktujte nás. Parafín na výrobu svíček.


Potřeby na výrobu svíček Předtím, než začnete dělat svíčky , existuje několik základních materiálů, které si musíte obstarat. Dalším požadavkem je parafín , který je dodáván ve formě granulí nebo bloků. Do něho je nutno přidat stearin nebo canditiv.


Každý parafin neboli vosk na výrobu svíček má v sobě obsažené určité množství oleje. Obecně platí, že čím je obsah oleje nižší, tím je parafín na svíčky kvalitnější. Množství oleje se pohybuje okolo. Nejjednodušší prvek, který Vám pomůže rozeznat kvalitní vosk na svíčky , od toho méně kvalitního je. Ještě jsem se ani nestihla rozkoukat a Libor Staněk už začíná „vařit“ svíčky.


V jedné nádobě rozpouští parafín na vonné, v druhé pak na ty, které lije do silikonových forem. Vonné svíčky mají hrubší povrch, nejsou vyhlazené, takže stačí, když má vosk teplotu zhruba stupňů Celsia.

Lázeňský mikrokrystalický parafín s obsahem oleje do. Vonná svíčka Blue Fish White Tea - 50hodinMateriál : parafín , skloBarva : modro-bíláKrásně vonící svíčka ve skle s vůní bílého čaje pro příjemné letní večery venku nebo zimní večery doma. Design svíčky více svádí na letní večery u moře. Knot svíčky je dřevěný a při hoření vydává prskavé zvuky hořícího dřívka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní vybavení pro parafínovou terapii.


Profesionální přístroje i parafínky pro domácí použití. Farmaceutický parafín , kvalitní parafínový olej, doplňky i čistící přípravky. Vše ohledně parafínu seženete na wellea. Základem je rozpuštění svíčkového vosku dle vašeho výběru.


Včelí vosk krásně voní, palmový vosk vytváří ozdobné motivy na svíčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky