čtvrtek 10. května 2018

Sušená zelenina chipsy

Zeleninové chipsy se nemusí smažit, ale mohou se jen sušit. V domácí sušičce či elektrické troubě s ventilátorem je zvládne připravit každý. Obzvláště chutné jsou chipsy z kořenové zeleniny jako je řepa nebo celer. Ingredience: – středně velkých bulviček.


Jako první si připravíme plech, suroviny nám v syrovém stavu vyjdou přibližně na plechy, ale po upečení se samozřejmě zelenina značně smrští. Pokud tedy hodláte chipsy připravit pro více hostů, určitě navyšte množství zeleniny, uschovat je můžete vždycky.

Tady je jeden typ na vyuziti susene zeleniny, ktery je vyborny pro ty, kteri hodne kempuji. Lahůdkové droždí si zde zahrálo velkou roli. Já toto koření miluju a tak jsem jím na sýrové chipsy nešetřila. Další součástí receptu je kurkuma. Ta obarví chipsy nažluto a přidá svou specifickou chuť, ale s ní opatrně.


Dejte jí tolik, kolik uznáte za vhodné. Nemáte čas sledovat všechny naše novinky a akční ceny? Sušená zelenina , e-shop Puritas.

Nevadí, můžeme vám o nich vždy hned zčerstva napsat. Tématické fráze: sušení kořenové zeleniny sušení feferonek sušená zelenina do polévky jak usušit feferonky jak susit feferonky sušení mrkve jak sušit mrkev sušená kořenová zelenina domácí vegeta sušená recept sušení mrkve v sušičce jak sušit zeleninu sušení petržele jak usušit mrkev jak usušit zeleninu jak. Kč (2Kč bez DPH ) 1 červená řepa hmotnost g. Uložte si Zluticka sušená řepa červená chipsy do svého jídelníčku zdarma. Vícedruhová sušená zelenina :mrkev,pastiňák,celer kořen,kapusta,cibule,petržel nať,pórek.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, S OHLEDEM NA VÝRAZNÉ NAVÝŠENÍ POČTU OBJEDNÁVEK OMLUVTE PŘÍPADNÉ ZPOŽDĚNÍ ODBAVENÍ VAŠÍ ZÁSILKY. S KAŽDÝM SE SNAŽÍME KOMUNIKOVAT, BUDETE TAK KONTAKTOVÁNI O STAVU VAŠÍ OBJEDNÁVKY.


Stále fungujeme bez omezení :) Proto můžete bez obav objednávat. Pouze se může prodloužit doba dodání u některých produktů nebo jsou aktuálně vyprodané. Pripomeňte si leto a všetky ľahké jedlá s vôňou rajčín. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Prosím, použijte minimálně znaky! Smažená sušená zelenina. BIO sušená cibule křupavé chipsy jsou výborným doplňkem do polévek, omáček, pomazánek i marinád.


Green Apotheke Chipsy červená řepa g. Křup křup z české zeleniny.

Bez soli a konzervantů. Vhodná pro vegany a (z)dravé mlsavce. Konzumujte samostatně jako pochoutku, nebo použijte jako ozdobu talířů či chlebí. Chipsy cibuľa so smotanou bio 85g Organique Pečený zemiakový bio snack, s príchuťou smotany a cibule.


Obsahuje až o menej tuku - len 1kcal v jednej porcii!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky