středa 2. května 2018

Festival krásy my národní

Festival krásy v MY Národní trvá do 10. Flash Player PŘIROZENĚ ELEGANTNÍ VZHLED TĚLOVÉ ODSTÍNY VYTVOŘENÉ NA MÍRU KAŽDÉMU TÓNU. Podívejte se na video ze zákulísí akce, na kterou se již brzy můžete těšit! Již brzy v My Národní ! Je skvělé, že tu najdete pohromadě nejen drogerii, ale právě i.

Ty výlohy na Národce nás doslova hypnotizují, abychom vlezli dovnitř a koupili si nějakou z novinek od našich oblíbených luxusních značek kdykoliv jdeme kolem. Focení se Zuzanou Jandovou. Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business. Využijte možnosti profesionálního stylingu a vlasového poradenství.


Najdete nás v přízemí OD poblíž vstupu z ulice Národní. Nebojte, jako správná hospodyňka jsem nakoupila rozumně, s pořádnou slevou. Chcete se mnou nakouknout do taštičky?

Navštivte náš Lee Stafford stánek plný vlasové péče a stylingu. Jako NOVINKU zde představujeme fén a kulmu CoCo LoCo, které jsme si ihned oblíbili pro jejich. MY Národní opět tasí své silné zbraně a nabízí slevy, které vám (bohužel) žádná jiná parfumerie nedá.


Protože kdo to kdy viděl, aby byl Chanel ve “dvacítce”? Mnoho slev a dárečků na vás čeká až do 10. Jitka Schneiderová je tváří 3. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Souhlasím se zpracováním svých osobních dat k marketingovým účelům. Více informací o rozsahu a způsobu zpracování osobních údajů za tímto účelem naleznete zde. Do parfumerie na high end značky je docela těžké se s kamerou dostat.


Dürer, Národní galerie, Štemberský palác, duration: month. Unfortunately, there is no car park nearby the Estates Theatre. My se nachází na Národní třídě, jedné z hlavních tepen hlavního města.


V podzemí nákupního střediska naleznete supermarket Tesco. V přízemí tohoto obchodního domu nakoupíte kosmetické produkty, první patro se věnuje pánské módě, druhé patro dámské módě, v.

Existuje však jedno univerzálně platné pravidlo: kdo se chce cítit krásně na duši, neměl by zanedbávat ani svou tělesnou schránku. The spectacular exterior and interior decoration, richly embellished with gol consists of masterpieces of 19th. Národní divadlo je reprezentativní scénou České republiky.


Je jedním ze symbolů národní identity a součástí evropského kulturního prostoru. K dispozici Vám je tradiční rozsáhlá nabídka potravin, doslova od uzenin po kávu. Vlajkovou lodí Expresů Tesco je pestrá paleta ovoce a zeleniny, která zaujme snad každého.


Blogerky a drogerky jsem natáčela včera v Praze na Národní třídě v obchodním domě My národní Tesco. Jsem moc ráda, že mne na natáčení tohoto dílu pozvali a umožnili tak i vám podívat se na zoubek i luxusním značkám ☺.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky