úterý 4. dubna 2017

Zelák 40l

Address your social and psychological needs, we support you to make key lifestyle changes. Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Hrnec na zelí zelák 40l s víkem, keramický.


Zelák keramický sud na zelí 40l s víkem. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů.

Vhodný k nakládání zelí,masa nebo okurek. Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. Sud hrnec na zelí keramika zelák - 40l.


Keramický sud na zelí s víkem v různých objemech. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Pouze na osobní odběr v Příbrami.


Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání.

Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Do l zeláku kupuji kg krouhaného zelí, docela si s nakládáním vyhraju, soli dávám jen tolik, aby zelí změklo a postupně mačkám do hrnce. Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Inzerát NABÍZÍM ZELÁK l. Popis: Nabízím ZELÁK 40l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tvar má kónický, kdy se v horní části, kde jsou připevněná keramická ucha začne opět uzavírat. Do zeláku 40L počítejte zhruba 50kg zelí. Jestli krouhané nebo vcelku je fuk, obě váží přece stejně. Průměr keramické záteže vcelku je cm.


PLASTIMEX Prostějov, spol. Upozornění: Způsob dopravy pouze Osobní odběr Praha a Louka rozvoz (náš vlastní rozvoz, Praha a okolí).

Z důsledku velkého množstvý rozbitých zeláků. Kruhadlo na zelí 59x23cm 6. Soudek zelák na kvašení zelí l keramický, KILNER. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Těžítko do sudu na zelí o objemu - 40l. Je dvoudílné a opatřeno otvory na prsty.


Do něj se nakládá a nechá kysat zelí. Hmotnost: kg Barva: hnědá Sud na zelí je vyroben z keramiky. CENA: 400Kč starý porcelánový soudek - výška 31cm,stav viz. CENA: 200Kč kontaktovat e-mailem, volat nebo sms na tel. Prodám keramický soudek na zelí 40l.


Chráníme i vaše bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nutné zboží na dobírku. Opatření má za cíl snížit riziko přenosu nákazy při kontaktu mezi řidiči a příjemci. Nakládací hrnec zelák od značky Orion pro všestranné využití v kuchyni. Výborně slouží k nakládání utopenců, zelí, ryb a dalších pochoutek.


Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky