pátek 14. dubna 2017

Špachtle na čištění pleti

Díky tomuto šetrnému čištění pleti bude Vaše pleť zdravější, obnovená, hebká na dotek a bude působit mladistvějším dojmem. Ilwy Supersonic Profi ultrazvuková špachtle na čištění pleti. Omlazení, redukce vrásek a konec tvorby akné ! Je určen pro udržování hebké a hladké pleti , odstraňování přebytečného mazu z pórů pokožky zabraňující tak tvorbě akné, černých teček a pro aktivaci kožních buněk a tím snížení tvorby obličejových vrásek. Ilwy NEW Supersonic ultrazvuková špachtle na čištění pleti.


Špachtle na čištění pleti

Jistě chcete vědět, co je na této inovativní pomůcce pro hloubkové čištění pleti tak unikátního! Naše kosmetička připravila základních dotazů našich klientek, které vám pomohou zorientovat se v tom, proč je pro ultrazvuková špachtle výborný pomocník na očistu také vaší pleti. Funkce elektro-muskulární-stimulace EMS aktivuje ochablé obličejové svaly. Ultrazvuková špachtle na čištění pleti Ilwy 3s EMS, LCD. Hloubkové čištění funguje na principu vysokofrekvenčních vibrací, je naprosto bezbolestné, neagresivní a účinné.


Na rozdíl od nejrůznějších kosmetických přípravků a krémů, které čistí pleť jen povrchově, aplikace technologicky vyspělého přístroje, jakým ultrazvukový přístroj jistě je, dosáhneme čištění pleti do hloubky, neboť přístroj působí až v kožní škáře, kde odstraňuje uložené nečistoty a intenzivně regeneruje pokožku, která pak vypadá svěže a zdravě. Pravidelné čištění ultrazvukem má také pozitivní vliv na přirozené Ph pleti a vyrovnává tak mastící se pokožku. Nastartujte s tímto novým ultrazvukovým přístrojem přirozené procesy samoobnovy epidermis!


Info: Moderní metody čištění pleti - diamantová mikrodermabraze, ultrazvuková špachtle a enzymatický peeling. Krásná pleť je především pleť čistá. Pravidelné hloubkové čištění pleti je mnohem důležitější pro stresovanou pleť v městském ovzduší než pro pleť zdržující se v čistém a zdravém prostředí. Zbytky make-upu totiž mohou ucpat póry, způsobit podráždění pleti , zbytky řasenky zase mohou polámat řasy.


Abyste se zbavila jak řasenky, tak i všech ostatních líčidel na oči, používejte pouze produkty, které byly vyvinuty speciálně pro tuto oblast. Mnohdy jsou černé tečky moc hluboko ( ale z povrchu pleti to bere takový hnus, až to nechanechapu). Zvolit si můžete buď štětinový kartáček na čištění pleti , který pleť čistí pomocí oscilující vibrační hlavice, nebo silikonový sonický kartáček na pleť, který odstraňuje nečistoty pomocí sonických pulzů. Foreo, Braun, Clinique a dalších.


Za pomoci ultrazvukové špachtle si mohou pokožku ošetřit i muži, přestože je pro jejich pleť většina ‚dámské‘ kosmetiky nevhodná. S ultrazvukovou špachtlí je možné zapracovat různé typy sér, ampulí, kolagenu a gelových masek do hloubky pleti. Na internetu jsem viděla zajímavé video demonstrující ultrasonickou technologii, kápla jsem tedy na špachtli kapku vody a jak špachtle vibruje, udělá krásný efekt a kapku vody promění ve vodotrysk přesně jako v promo videu. Kromě ultrazvukového čištění pleti nabízí špachtle také iontovou technologii. Popis: Vlastnosti: intenzivně čistí pleť, ultrazvukové vibrace odstraňují odumřelé kožní buňky a nečistoty z kůže, funkce: peeling, sono.


Chceš vsadit na klasiku? Nauč se postup Pokud chceš používat klasické přípravky na čištění pleti , tak do toho – jakmile perfektně zvládneš techniku čištění , bude po starostech. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Bezbolestné čištění pleti , bez zbytečných zhmožděnin, zarudlé pokožky. Zákaznice odchází po celkovém hlubokém čištěni pleti bez opuchlé a citlivé pokožky.


Díky působení ultrazvukových vln dokáže ultrazvuková špachtle velice účinně do hloubky pokožku čistit. Tento přístroj nenabízí jen perfektní čištění pleti do hloubky, ale má i funkce, kterými. Pokud to navíc nevzal do rukou odborník, na pleti mohly zůstat známky tohoto nešetrného procesu. Dermokosmetika na obličej splňuje přísné požadavky dermatologů, kteří kosmetiku vyvíjí s ohledem na fyziologii pleti a bezpečné využívání produktů.


V nabídce najdete přípravky pro čištění , hydrataci, výživu i zklidnění vaší pleti : vyživující a hydratační krémy, čisticí pleťové gely a pěny, micelární vody i pleťová séra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky