středa 5. dubna 2017

Grilovací motorek 220v

Grilovací motorek 220v

V naší nabídce naleznete grilovací motorky pro hobby použití i vysoké zatížení. K motorku nabízíme různě dlouhé grilovací jehly a praktické držáky. Elektrický motorek na grilování zvládne bez obtíží otáčet s grilovací jehlou, která je zatížená masem až do hmotnosti kg. Je však nezbytně nutné vycentrovat a vyvážit maso na jehle tak, aby se jehla nestáčela. Maximální zátěž je kg při průměrný rychlosti cca otáčky za minutu.


Motor na gril 220V , výrobce udává kg při vyvážení masa. Na menší gril, kuřata, králíci, šašlík. Přívodní šňůra a vypínač. Tento motorek je vhodný do menších grilů. CENU NAJDETE V NAŠEM ESHOPU ZDE.


Kvalitní grilovací elektrický motor s vypinačem. Při rovnoměrném zatížení lze opékat až kg masa současně. Vhodný i pro velké množství grilovaného masa.


Spínač a přívodní kabel s ochranou proti vlhkosti zaručí pohodlné a. Souprava grilovací jehly – rožně s elektromotorem FRESCA Oblíbené univerzální příslušenství jak pro plynové grily, tak pro i pro ostatní typy grilů, např. Pro častější grilování zvláště velkých kusů masa využijte raději motorek na gril 220V , který se pomocí kabelu. Pokud sháníte profesionální pohon pro Váš gril na sele, prase nebo malý grilovací motorek 230V pro pohon grilovacích jehel s kuřaty, kýtami, pak jste u nás jistě správně. Motorek 12V je bateriový a je určen obvykle k malému grilu pro grilování například kuřete.


Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Udávaný „výkon“ je kg. Důležité ale je mít maso napíchnuté co nejvíce „v ose“ rožně.


Grilovací motorek 220v

Tím se předejde tomu, že motorek se. Pro rožeň či jehlu čtvercového průřezu 6xmm. Bateriový grilovací motorek CAMPINGAZ je vhodný pro otáčení grilovací jehlou Campingaz. V balení motorku jsou přípojné díly pro instalaci motorku s jehlou na příslušný gril Campingaz.


Baterie ani grilovací jehla nejsou součástí balení. Sestava motorek a grilovací jehla jsou vhodné především na grilování kuřat. Motorek na gril s připojením do běžné elektrické sítě s napětím 220V. Tuto hmotnost je možné opékat současně pouze při správném rozložení váhy grilovaného masa na rožni a tedy při rovnoměrném zatížení motorku. Délka přívodního kabelu cca 1cm.


Grilovací motorek 220v

Důležité je mít maso napíchnuté co nejvíce na střed rožně, aby byla zátěž stejnoměrně rozložená. Je možné na něm grilovat pokrmy až do kg váhy, avšak pouze při správném rozložení váhy grilovaného pokrmu na rožni, tedy při rovnoměrném zatížení motorku. Disponuje vypínačem a připojuje se do běžné elektrické sítě s napětím 2V.


Proto má dlouhou životnost, nerezne a snadno se čistí. Grilovací rožeň je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Můžete na ni grilovat jehňata, menší selata, kozy nebo kuřata.


Je lehoučká a snadno se přenáší. Na vaší zahradě či dvorku jí tudíž můžete snadno umístit kamkoliv. Součástí balení je i elektrický motorek , který vám grilování velice usnadní. Prodám gril koupený před 2lety, z toho tak 6x použitý. K příslušenství navíc ochranný povlak XL, plyn.


K tomu ještě:CAMPINGAZ Set na rožnění - Elektrický grilovací motorek 230V. Popis: Průmyslový motor pro napětí 230V s kompletem šnekových převodovek s nízkootáčkovou výstupní hřídelí, určený pro individuální instalaci dle potřeb zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky