středa 12. dubna 2017

Návod na střih na čepici

Návod na střih na čepici

Návod na zateplenou čepici ( střih zdarma), SHAPE-patterns. Až se zima zeptá, my budeme připraveni:-). Zateplená čepice z úpletu podšitá fleecem je super parťák do chladných dnů. Chcete si ušít dětskou nebo dámskou čepici homelesku? Pak se podívejte na Prošikulky.


Vhodné i pro úplné začátečníky. Střih na čepici pro celou rodinu je v dětských, dámských i pánských velikostech. Podobný návod na čepici ušanku, která je ale nahoře sešitá ze dílů a ne stahovaná, jako takto, najdete například zde. Pokud byste chtěli raději čepici pletenou, podívejte se na tento návod na pletenou chlapeckou čepici se šálou nebo Pletená dámská zimní čepice z Himalaya Everyday Big - hráškový vzor.


V dnešním videu se podíváme na návod krok za krokem, jak ušít čepici homelesku. Návod je i pro úplné začátečníky, zkušenější švadlenky budou mít hotovo doslova za pár minut. Návod a střih na dětskou jarní či podzimní čepici přes uši. Pokud se vám tento střih čepice nelíbí, pak doporučuji mnohokrát odzkoušený velmi praktický střih čepice přes uši. Obvod hlavičky včetně oušek je podšitý patentem, aby do oušek nenafoukalo, zároveň čepice dětem nepadá do obličeje.


Unsubscribe from DUREKS FAMILY? Takto vypadá připravený střih. Pojďte si s námi ušít dětskou čepičku. Jednoduchá a slušivá čepice. Rychlý projekt ušitý za pár minut.


Střih zdarma najdete ke stažení na našem webu. Odkaz na stažení střihu. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Ahoj švadlenky, dnes jsem si pro Vás připravila fotonávod na jednoduchou čepici Jana. Tento střih naleznete zdarma ke stažení zde.


Návod na střih na čepici

Doporučený materiál : Teplákoviny, copánky, svetrovina , na podšití tenká pružná teplákovina nebo úplet 1. Nejprve si připravíme dle střihu 2x vrchový díl a 2x vnitřní díl čepice. Pokud si švové záložky nepřidáte, deformujete si střih čepice. Střih na jednoduché softshellové kalhoty s klínovými kapsami na PD.


Karnevalová inspirace a střih na šmoulí čepici zdarma. Na jednu stranu krásná, protože dětičky v maskách jsou prostě kouzelné a na druhou stran. Obtížnost : nejjednoduší. Střihy na šití zdarma, blog o šití - rady a tipy jak šit. Díl vystřihneme a dle střihu vyznačíme střed čepice a umístění poutka.


Návod na střih na čepici

Střih lemu položíme na látku a přidáme po celém obvodu švovou záložku. Lem vystřihneme a naznačíme jeho střed. ZDARMA KE STAŽENÍ - elektronický střih na stylovou čepici z pevným kšiltem. Střih tvoříme na polovinu čepice. Střih je určen pro obvod hlavy - cm.


Nejdříve si vytvořte střih a ušijte „testovací“ čepici. Upravte střih podle potřeby a potom se můžete pustit do velkovýroby čepiček. Stříháme podle střihu, nepřinecháváme láku na švy.


Moni, na střihu je linka a pod ní nápis: linie spodního dílu. Kdybychom v těchto místech střih ohnuli, tak nám vznikne obdélník, který tvoří střih pro ten spodní lem. Na naší čepici ten hnědý pruh. Jen ještě upozorňuji, že kratší.


Jak vyrobit papírovou čepici. Stačí vám kus starých novin a trocha představivosti a za chvíli můžete být někým úplně jiným! Možná ne tak docela, ale přesto je vyrábění papírových čepic velká legrace, do které můžete zapojit i děti.


Střihy šikulíci, jsou stránky, kde naleznete návody na šití kalhot, postup šití sukně, střih na kalhoty, střihy pro děti, střih na sukni, návod jak vyrobit střih na vestu, střih na kalhoty - bezplenková metoda, dětské střihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky