úterý 18. dubna 2017

Čerpací stanice mol v česku

Upozornění: příliš velká vzdálenost mezi destinacemi. MOL Česká republika, s. Fresh Cornerů, na dalších asi benzinkách. Tržby jí ale – podobně jako konkurenci – klesly.


Prosím přidejte více čerpacích stanic do vaší trasy.

Lukoil již dříve uvedl, že zvažuje prodej některých aktiv ve východní Evropě, aby se mohl soustředit na ruské projekty. Vážně to s českým trhem myslí i její aktuálně největší konkurent, maďarská skupina MOL. Počet čerpacích stanic v České republice v prvním pololetí letošního roku mírně vzrostl. Nový název už mají dřívější čerpací stanice Lukoil, nyní vrcholí přejmenování sítě Agip, na řadu přijde Slovnaft.


Naše čerpací stanice jsou zatím v provozu včetně obchodů s širokým sortimentem doplňkového prodeje, balených potravin, léků či hygienických potřeb. Vyhledávejte nejlevnější čerpací stanice ve vašem okolí podle adresy. Maďaři dobývají české pumpy.

Ušetříte za tankování benzínu, nafty, LPG a CNG. Pumpy dosud provozovala italská společnost Eni. Najděte nejlevnější benzín a naftu v okolí. Benzina provozuje 3stanic.


Trh se koncentruje do rukou velkých hráčů se stále bobtnajícími sítěmi benzinek. Vyplývá to z výroční zprávy společnosti zveřejněné ve Sbírce listin. Tržby z prodeje zboží, výrobků a služeb vzrostly o procenta na miliard korun. Seznam problematických čerpacích stanic je k nalezení i na stránkách obecně prospěšné organizace Kverulant.


Přehled aktuálních cen pohonných hmot v ČR. Jakost pohonných hmot se v Česku za poslední dvě desetiletí zvýšila. V současné chvíli pokračuje rebranding čerpacích stanic Agip, který bude dokončen během letních měsíců. Konkurence mezi benzinovými pumpami v Česku roste. A další budou přibývat.


Dan Materna, MAFRA PRAHA Český pumpařský trh je bohatší o další nadnárodní značku. Přejmenování mělo být podle původních plánů ukončeno do konce letošního roku.

Víme, kde za tankování ušetříte. Pohonné hmoty v Česku v uplynulém týdnu zdražovaly, přitom ceny od poloviny listopadu až do minulé středy postupně klesaly. Základní hodnoty předního ropného a plynárenského koncernu ve střední Evropě vyjádřené termíny jako mobilní, úspěšný, evropský, je tu pro mě, jsou důvodem pro poskytování nejlepšího servisu.


Znalost značky je ale stále velmi nízká. Společnosti OMV a IONITY otevřely nejvýkonnější rychlonabíjecí stanici pro elektromobily v ČR. U čerpací stanice OMV Beroun-jih na dálnici Dmohou řidiči využívat plně služeb IONITY IONITY nabízí dobíjení výkonem až 3kW za paušální poplatek 2korun V. Dokonce až tak dobře, že dnes provozují ještě další dvě čerpací stanice MOL. Všechny stojí v našem hlavním městě.


Díky sbírání bodů můžete mít výhodnější nákupy již od Kč nebo využít naše pravidelné akce. Ta menší se dvěma stojany a malým shopem stojí pár metrů odtud na Bělehradské ulici směrem do centra a druhá v Záběhlicích na Švehlově ulici pod lanovým mostem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky