středa 5. dubna 2017

Domácí výroba svíček

Domácí výroba svíček

Co se týká svíček , přivedla mě k nim kdysi kamarádka a používám na větší svíčky plastové lahve. Stačí ty menší, seříznu vršek a ještě mám ten „ozdobný“ spodek. Pro sběratele svíček Honzu, kamarádka si nosí zbytky nedohořených svíček z kostela a pak z nich dělá krásné zvonečky na vánoce a svíčky. Ruční výroba různých druhů svíček – věnujeme se odlévaným svíčkám do forem i originálním ručně řezaným svíčkám.


Domácí výroba svíček

Odlévané svíčky do forem. Domácí výroba svíček a mýdel je velmi zábavná hobbytechnika. Je v podstatě velmi jednoduchá a výsledkem jsou krásné svíčky a mýdla, které se nikdy nestanou „sběračem prachu“, protože svíčky se vypálí a mýdla vymydlí.


Nejčastější chyby při domácí výrobě svíček : Rozpouštění gelu na sporáku nebo v mikrovlnné troubě, což může být i nebezpečné. Vysoká teplota vodní lázně při rozpouštění gelu, při které se vytvoří nežádoucí bublinky. Ahojky :) další DIY recept je tu! Pokud milujete svíčky jako já a máte doma zbytky vosku ze svíček , tak neváhejte a zkuste si vyrobit domácí svíčku :) Je to rychlé a jednoduché. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Začalo to docela nevinně. Shánčlivost mě vedla ke schovávání zbytků svíček a díky už ne zcela nevinné fascinaci ohněm jsem těch zbytků měl brzy celkem dost. Pro první pokus s litím svíčky jsem ještě potřeboval formu.


To se z počátku zdálo komplikované, po spotřebování několika. Najdete u nás i recepty na domácí výrobu svíček , ať už ozdobných, užitkových nebo masážních. Zvláště masážní svíčky se těší oblibě. Vyrábí se ze sójového vosku a díky nízkému bodu tání se roztavený vosk používá k masáži.


Domácí výroba svíček

Ač je vyrobení svíček velice jednoduché, můžete se při ní dost vyřádit. Photophore - stínítko na svíčku. Návod poskytl francouzský výrobce produktů pro výrobu svíček Gédeo. Vosk nejenže dokáže vytvořit měkké ambientní světlo, ale je také velmi tvárným materiálem, který propouští světlo. Výroba gelové svíčky: Na dno nádobky (budoucího svícnu) kápněte trošku lepidla a přilepte knot.


Rozpusťte svíčkový gel v hrnci dle návodu. Můžete jej předem rozkouskovat, aby tál rychleji. Klíčová je správná teplota, která by měla být kolem st. Přehřátý gel ztrácí na průhlednosti, klidně proto použijte.


Domácí výroba svíček

Kniha je zaměřena především na výrobu svíček , rozehřívání vosku, ale také informuje o dostupných druzích mezistěn. Až se vosk rozpustí, připravte si formičky, nalijte vosk dovnitř a nechte ztuhnout. Knoty svíček jsou většinou bavlněné a můžete si je dle libosti zkrátit.


Ale také seženete zesílené knoty, které mají dole plíšek. Lépe drží tvar a hodí se pro výrobu především gelových svíček. Dudlu má produkt s názveVýroba svíček za dobrou cenu.


Udělejte dvojitou radost. Radost dětem, které každý ro. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.


Také se vám doma hromadí nedohořelé nebo polámané svíčky? Nevyhazujte je, můžete si z nich totiž odlít svíčku novou. Výroba domácí svíčky ve sklenicích od přesnídávek nebo marmelád je více než jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky