pondělí 10. dubna 2017

Autochladničky waeco

Autolednice Waeco a Dometic. Autochladničky , autoledničky, autolednice, automrazničky, mobilní chladničky, varné. Prekonávanie veľkých vzdialenosti automobilom už nie je žiadným problémom. S dlhou cestou je bezprostredne spojené aj uchovávanie potravín a tekutín.


Obzvlášť počas horúcich letných dní potrebujeme dodržiavať pitný režim. Zohriata voda nás nedokáže osviežiť a preto je najideálnejšie.

Termoelektrické chladničky - PROFI. Hodnotenie produktu:. V, Pripojenie do siete 2V, kg.


Popis autochladničky Vychutnajte si svoju nezávislosť na cestách a pritom si nerobte žiadne starosti kvôli skazeným potravinám. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kompresorové autochladničky WAECO CoolFreeze sa dajú považovať za najvyššiu triedu v tomto segmente. Sú to high-tech zariadenia s hermeticky uzavretým kompresorom vyvinutým na prevádzku počas jazdy alebo plavby. Mobilné chladiace a mraziace technológie na hi-tech úrovni, excelentne premyslené interiéry, účelné detaily a trendy prevedenie, to všetko v jednom chladiacom boxe vám poskytnú značkové autochladničky z nemeckých dielní Waeco a Dometic.


Příkladem mohou být kompresorové autochladničky Waeco CDF-0a CDF-025.

Na závěr tedy jedno doporučení. Kompresorová autolednice nepatří k nejlevnější investici a mnohdy si ji řidiči. Dometic Group je švédsky výrobca, ktorého hlavnou oblasťou sú vzduchotechnické, hygienické, sanitárne, potravinárske a nápojové aplikácie v rámci RV (rekreačné vozidlá), námorného a automobilového priemyslu. Naše společnost nabízí široké spektrum autochladniček a příslušenství.


Dvě první, tedy EZetil a IndelB dovážíme na český trh. Nabídku autochladniček najdete také na našem. Kvalitné autochladničky Waeco. Lednice s kompresorem mají asi desetinásobný chladící výkon oproti termoelektrickým a současně asi desetkrát nižší spotřebu elektrické energie! Pro vaši jednodušší orientaci jsou v našem obchodě jednotlivé značky a typy autoledniček členěny na kompresorové ENGEL boxy a kompresorové ENGEL vestavné, dále kompresorové WAECO boxy, WAECO vestavné kamiony a WAECO vestavné lodě, karavany, dále kompresorové IndelB boxy a kompresorové IndelB vestavné.


Značka Waeco je v dnešní době součástí Dometic Group. Jde o švédskou společnost, která se zaměřuje dlouhodobě na výrobu rekreační a cestovní techniky , jako jsou třeba vyhřívané deky, vysavače nebo klimatizace pro karavany, či právě autochladničky a chladničky pro karavany. Náhradní díly pro autochladničky Indel B, Ezetil, Engel Jsme dovozci kompletního sortimentu chladniček Indel B, Ezetil a dalších vybraných značek a typů do ČR. Zároveň provádíme záruční i pozáruční servis.


Ceny některých dílů si můžete prohlédnout v našem e-shopu, snažíme se tak transparentně informovat. Pasívne autochladničky sú najlacnejšie – chladiace plátené tašky zoženiete od eur, chladiace boxy so slušnou kvalitou potom okolo až 1eur, sú zo všetkých autochladničiek najlacnejšie, ale zároveň toho vedia najmenej. Waeco Opravdu obrovská nadnárodní společnost s výrobními provozy po celémsvětě s rozmanitým sortimentem kolem chlazení, elektroniky,klimatizace, elektronických. Vnitřní prostor je ucelený. Chcete-li si vybrat kvalitní autochladničku, měli byste si ji vybrat s ohledem na důležité parametry.


Proto jsme pro vás připravili tento článek, kde se dozvíte nejen jak vybrat ledničku do auta, ale také i výběr nejlepších autochladniček.

Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů. Pro větší automobily, nebo pokud máte více místa, můžete si pořídit chladničky s objemem i více jak litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky