čtvrtek 27. dubna 2017

Jak vyrobit svíčku z voskovek

Jak vyrobit svíčku z voskovek. Do skleničky či mističky dáme knot a zalijeme voskem, který můžeme ovonět esencemi. Vyrobte si doma svíčky z voskovek nejen pro sebe, ale také pro všechny své kamarády a známé.


Můžete obdarovat jednotlivými svíčkami své přátelé, maminku, kamarádku. Jak si barevné svíčky z voskovek vyrobit ? Také se vám doma hromadí nedohořelé nebo polámané svíčky?

Nevyhazujte je, můžete si z nich totiž odlít svíčku novou. Na rozměru delší strany závisí tloušťka svíčky. Výroba domácí svíčky ve. V tomto videu si zkusíme, zda-li je možné použít voskovky k vytvoření barevného kouře. A dále uvedu, jak postupovat pro dosažení opravdového barevného efektu.


Pojďte se s námi podívat jak jednoduše můžete doma vyrobit svíčku. Vytvořit umění z rozteklých voskovek je velmi jednoduché a výsledek bude skvělý! Není tedy divu, že je velmi moderní.

Můžete vytvořit vlastní veledílo a to pouze pomocí voskovek , plátna a fénu nebo. Pokud chceme mít svíčku z více barevných vrstev, musíme vždy počkat až jedna vrstva trochu zatuhne (až je na povrchu škraloup). To brzy poznáte sami jak dlouho čekat.


Po zaschnutí vosk možná trochu nahoře u knotu klesne. Stačí si jen nechat trochu vosku stejné barvy na druhý den a poté jen dolít. Z voskovek odstraňte papír a promyslete, jak chcete barevnou kompozici poskládat.


Pro každou pastelku musíte mít speciální misku, ve které jí rozmícháte. Přidejte půlku voskovky a asi čtvrt šálku rozdrceného vosku do mikrovlnné trouby a nechejte roztát. Chcete-li přidat vůni do svíčky, pak.


Jste někde venku a potřebujete svíčku , ale máte u sebe jen pár voskovek ? I z těchto voskovek si můžete vyrobit svíčku. Rychlý a jednoduchý postup, jak si vyrobit netradiční svíčku s garantovaným stylovým výsledkem. Vejce nejprve obarvíme a barvu necháme zaschnout. Při zdobení vajíček voskem z voskovek postupujeme podobně jako v předchozím případě, jen vzor na vejci necháváme, tzn. Vzniknou tak barevná vejce s mírným 3D vzorem.


Můžeme použít různé barvy voskovek a podle potřeby je naředit včelím voskem. Ponořte se do tohoto starobylého řemesla a vyrobte si vlastní svíčku.

Levnější, ale zato nejzdravější variantou je klasický parafínový vosk a zlatou střední cestou palmový. Vyrobit svíčku není tak, těžké, jak si možná myslíte. Ten ale vytváří na povrchu svíček bílá vlákna a stopy, takže se hodí spíš na tvoření svíček v neprůhledných nádobkách nebo na odlévání z formiček.


Nové svíčky vzniknou ze starého vosku. A když přitom budete postupovat podle našeho návodu, můžete ze zbytků vosku vyrobit nejen recyklovanou svíčku , ale i působivý a originální dárek. Na výrobu přitom můžete použít jakýkoliv starý vosk. Víte, jak vyrobit svíčku ze zbytků vosku? Knot připevníme rozehřátým voskem na dno svícínku.


Do plastového kelímku nalámeme bílý vosk z čajové svíčky a přidáme barevnou voskovku. Zahříváme minuty v mikrovlnce a po minutě promícháme. Poté, co se vosk roztaví, přikápneme pár kapek vonného oleje a nalijeme do svícínku, který můžeme. Hotovou směs nalijte do skořápky, zapíchněte knot a nechejte chvíli odstát.


Pak upravte knot tak, aby vám stál na středu a nechejte svíčku pořádně ztuhnout. Včelí vosk, s nímž budete pracovat, jsou vlastně včelí plástve již zbavené medu. Jak asi znáte z historických filmů, v dřívějších dobách se k výrobě svíček běžně používal. Jedná se o zcela přírodní produkt, který nicméně býval poměrně drahý, a proto byl později nahrazen voskem parafinovým. Zajímavý videonávod jak si vyrobíte svíčku z včelího vosku.


Kategorie: Dom a záhrada Klíčová slo. Svíčky jsou dnes oblíbenými kousky, spousta lidí si bez nich nedovede představit podzim a zimu bez zapálené svíčky. Napadlo by Vás, jak jednoduché je vytvořit si vlastní svíčku , podle svých představ?


Příprava je dokonale snadné a výsledek je ohromující. Nebudete moct od svíčky odtrhnout oči. A to vše navíc vznikne jen pomocí voskovek. Fotografie: web Willowhavenoutdoor. Katastrofických scénářů, kdy se celý svět najednou ocitne bez elektřiny, určitě známe všichni dost z různých amerických filmů.


Ako si spraviť sviečku zuza 7. Dnes si ukážeme návod ako spraviť domáce, voňavé sviečky. Budeme potrebovať: balík sójového vosku na výrobu sviečok balenie dlhých sviečkových knôtov fľašu vonných olejov Tepelne odolnú misku Roztierka Nádoba s dvojitým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky