čtvrtek 20. dubna 2017

Výroba úpletů

Hlavním předmětem činnosti je výroba zátažných úpletů – metráže, přesněji jednolícní, oboulícní, výplňkové, pique, žakarové, žebrové. Výroba a prodej pletené metráže. Naše rozsáhlá barevná kolekce bio úpletů obsahuje okolo padesáti odstínů a neustále se rozšiřuje.


Barevnost úpletů je sladěna napříč různými typy pletenin - ke každému jednolíci nabízíme identický jednobarevný náplet, často doplněný o proužkovanou variantu a další barevně sladěné úplety. Součástí firmy je i oděvní salon „Móda z úpletů “ se sídlem v Liberci, Moskevské ul.

Hlavní činností je dovoz úpletových materiálů a bavlněných tkanin. V naší nabídce najdete různé druhy materiálu fleece , materiály na výrobu županů, šusťákoviny s nepromokavou úpravou, froté s. Z naší výroby jsou to zejména tepláky, trička, pyžama, legíny a mikiny. Výbava kvalitními stroji a praxe našich zaměstnanců jsou zárukou nejvyšší kvality. Polypropylenový úplet - udržuje ideální teplotu při styku s lidskou pokožkou, za jakéhokoliv počasí.


K dispozici Jednolíc 1 bavlna. Sametové prostěradlo - barva č.

Vyrobeno z kvalitního úpletu (označovaného samet) ve složení bavlna a polyester. Textilní výroba má v regionu Krnovska dlouholetou tradici. Město Krnov bylo od počátku 19. V domě zvaném Silesia, který postavily. Klasické projmuté triko s krátkým rukávem s barevným tiskem na předním díle.


Stupňování v délce po cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ideální materiál na lemy a límečky polypropylenových oděvů. Díky elastanové příměsi je materiál pružnější, avšak neztrácí žádnou z vlastností polypropylenových úpletů.


Pro firemní zákazníky, kteří nemají vlastní šicí dílnu či jim kapacitně nestačí, nabízíme v Nanospol i možnost zpracování jejich textilních výrobků. Díky našemu know-how, profesionálnímu přístupu a výjimečnému zpracování Vám ušetříme čas i starosti. Maňásky jsou vyrobeny ze 1 bavlněných látek a úpletů , netkaných textilií – plstí, bavlněných a akrylových přízí a dutého vlákna jako výplně, bez použití lepidel. Všechny používané materiály jsou testovány, příze, úplety a látky pro děti od roku věku, jsou zdravotně nezávadné a výhradně od českých výrobců.


Dovolujeme si Vám nabídnout jak kvalitní české látky,které pro Vás sami navrhujeme a jejich kompletní výroba probíhá v České republice tak i zahraniční látky od renomovaných výrobců. Náš sortiment je určen pro výrobce a obchody zaměřené na metrový a bytový textil,bytové doplňky a na patchwork. Vážení zákazníci, vzhľadom na mimoriadnu situáciu sa môže mierne predĺžiť termín dodania objednaného tovaru k Vám.

PLATBA u kuriéra za dobierku je možná aktuálne IBA platobnou kartou ! Licenční partner fy Gore na zpracování materiálů Windstopper a Gore-Tex. Firemní prodejna a e-shop. V sekci zakázková výroba nabízíme svým odběratelům výrobu zejména netradičního ložního prádla na míru jako například výrobky nestandartních rozměrů a tvarů z našich úpletů a tkaniny. Můžete si zde zadat poptávku například pro atypická prostěradla do kajut lodí, kamionů nebo do obytných přívěsů a podobně.


Zaměřujeme se na společenské šaty, letní šaty a různé komplety i pro silnější postavy. Vyrábíme trika a jiné produkty z klasických úpletů , včetně barvení a ostatních nabízených výrobních služeb. Střih a tvar trika je na vaší volbě a díky tomuto postupu máte možnost i aplikaci loga na netradiční pozice. Ráda se s vámi rozdělím v dalším video návodu z Online školy šití. Jak si vyrobíte jablíčka, které mají mnoho způsobu použití.


Strojní vyšívání , výroba střihů, komplexní zakázková výroba. Zákazníkům, kteří potřebují atypické rozměry prostěradel, nebo povlečení, jsme schopni nabídnout jejich výrobu na zakázku. Tato naše nabídka se vztahuje především na atypická froté a jersey prostěradla (i nestandardních tvarů, jako asymetrická nebo kulatá) a atypické rozměry povlečení, především z krepů (např. francouzské povlečení).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky