úterý 25. dubna 2017

Vyřezávání dýně vzory

Tyto volné šablony, vzory a šablony dýhových řezbářských obrázků vám umožní vytvořit jedinečnou svítilnu, která snáší své sousedy a triky či trenéry. Jsou také extrémně snadno použitelné, takže můžete vytvořit něco úžasného, i když jste začátečník. Nebudete věřit rozmanitosti myšlenek řezbářství dýně , které uvidíte níže. Vzory na vyřezávání dýně.


Pro inspiraci se můžete podívat na šablony, které jsou vhodné pro vyřezávání dýní.

Když podle šablon vyřežete dýní, tak je výsledek následující. Vše záleží na vaší zručnosti a fantazii. Dýně nemusí vždy strašit - návod na vyřezávanou dýni v podobě dinosaura a motýla. Od kamaráda jsme dostali dvě krásně barevné dýně , ale strašáka už přede dveřmi máme, přemýšlela jsem proto, co jiného na dýně vyřezat.


Napady na vyrezavane dyne. Magické noci na přelomu října a listopadu, v níž se prolínal svět živých a mrtvých, se říkalo Samhain. Při bujarém veselí všude hořely obrovské ohně a lidé se odívali do převleků, aby se chránili před zlými duchy Helloween, svítíví dýně , návoj na dýni, jak vyrobit dýni, šablony na dýni, dětské omalovánky, Helloween, helovín. Neshoří dýně od svíčky ?

Při vyřezávání dýní sami zjistíte, jak moc vody každá z nich obsahuje. Nečekejte ale, že Vám taková halloweenská dýně vydrží 2-týdny krásná. Jakmile jí vyřežete a vydlabete, párkrát. Odřízněte honí část dýně se stonkem, očistěte od semínek a odpožte. Důkladně vydlabejte lžící semínka a obsah dýně.


Nejprve si připravte šablovu. Vytiskněte požadovaný motiv. Na vyřezávání dýní nemusíte být žádný extra umělec. Stačí vám ostrý nůž na odříznutí vršku dýně a samotné vyřezávání , lžíce na vydlabání dužniny, tlustý fix na předkreslení obličeje nebo u složitějších obrázků šablona a – voilá, můžete se pustit do tvoření. Dýni vydlabeme, vyřežeme strašidelný nebo legrační obličej a po vložení zapálené svíčky tak získáme osobitou lucernu.


Dýně jsou díky nádherným barvám a tvarové rozmanitosti atraktivní dekorací bytu – nemusíme do nich ani vyřezávat obličeje. Uplatňují se v celku nebo jako lucerničky s vyřezanými ornamenty jako. Dobré nástroje, základ úspěchu. Halloween - vyřezané dýně Autor: Archiv ireceptar.


Pro vlastní vyřezávání jsou nejlepší tenké a ostré, dobře nabroušené vykosťovací nože. Vyřezávání z dýní se věnují i lidé zapálení do tzv.

Tyto zábavné a jednoduché vzory vyřezávání dýně jsou skvělé pro vytváření svítidel, které osvětlují chodník nebo verandu. Vyzkoušejte něco strašidelného vzoru Scary Ghost, ke stažení dýňového řezbářského vzoru. Přidejte další dýně se šablonou Bold “Boo” pro zábavný pár. Pokud jste velmi kreativní, můžete namalovat vzory dva, na každou stranu dýně jeden, a čas od času dýni otočit. Sledujte na dýni měkká místa – chcete aby vám dýně vydržela co možná nejdéle.


Dýně mají voskovou vrstvu, najděte tedy ty správné potřeby, které malbu na dýni udřží. Když se totiž na vzory lépe podíváte, nejsou vůbec složité. Nejdříve ale dýně natřete bílou nebo černou akrylovou barvou. Na bílé pak kreslete černým fixem, na černé stříbrným. Pokud nemáte s vyřezáváním dýně zkušenost, poslouží vám předlohy a návod na dlabání a vyřezávání dýní níže.


Na těchto internetových stránkách pro vás přinášíme pracovní postupy, projekty, výšivky, vyšívací vzory a mnoho dalších podnětů pro vaši kreativní tvorbu. Vyšívací vzory vycházejí od nás samotných, našich klientů a licencovaných knihoven, děkujeme vám všem za vaši spolupráci. Toto je řezací šablona a slouží pro vyřezávání na řezacím plotru Silhouette nebo Brother ScanNCut.


Na tvorbě vzorů intenzivně pracujeme a neustále budou přibývat nové a nové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky