pondělí 24. dubna 2017

Potápěčské potřeby holešovice

Zaměřujeme se na kondiční ponory, potápěčské výlety, noční potápění a potápění za omezené viditelnosti, záchranářské kurzy, potápění s obohaceným vzduchem, vrakové potápění a další. Elba, potápěčské potřeby , bazar potápění. Potřeby pro vodní sporty a potápění v Kladně a okolí. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.


Potápěčská škola a obchod Divers Direct. Všechny naše prodejny jsou ve státní svátek 13. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Nakupovat ale samozřejmě můžete v našem e-shopu.


Otevřeno pro Vás budeme mít opět v úterý 14. COVID-- eshop a náš provoz. Jako eshop normálně fungujeme a zboží (bude-li skladem) Vám můžeme normálně expedovat na Vaše adresy.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodej potápěčských potřeb v regionu Praha - Najisto. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Tyto stránky obsahují vše o potápění, potápěčské technice a výstroji, kurzech potápění. Jsou zde prezentovány potápěčské potřeby firmy Scubapro, Uwatec, SubGaear, Led světla.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pořádáme kurzy potápění. Odkaz na stránky Octopus divers, kde je vše o cestování za potápěním do Egypta, Thajska, Maledivy. Ploutve, neoprény, plavecké brýle, plavecké obleky, šnorchly, masky a vše pro potápění.


Nabízíme také kurzy potápění. Za tu dobu jsme nasbírali nespočet zkušeností, které vkládáme do každé naší aktivity, ať jde o výcvik či ponory pro radost. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Decathlon, Alza. Mountfield - Praha, Holešovice Holešovická tržnice hala č. Na aktuální termíny námi pořádaných potápěčských kurzů a na novinky, které s potápěním zkrátka nějak souvisejí. Prodáváme potápěčské potřeby a zájezdy za potápěním.


Dále u nás můžete zakoupit dárkový poukaz pro své blízké. Věnujeme se pořádání dětských letních táborů. Rádi bychom Vás v našich novinkách z oblasti potápění upozornili na zvláště podařené kousky od našich dodavatelů potápěčské techniky a vybavení.


Veškerou výbavu seženete u nás. U neoprenového obleku lze v dnešní době vybírat z velkého množství materiálů, musíme si však rozmyslet, co od obleku očekáváme, v jakých podmínkách se budeme většinou potápět, a jakou částku jsme ochotní investovat. TV DIVE: Prodejna Holešovice - News OLSON dostala letos v červnu nový kabát a navíc byl sortiment rozšířen o vodácké potřeby.


Průvodce po prodejně OLSON v naší reportáži je osoba nejpovolanější, tedy majitel firmy pan Vladimír Toufar. V současné době tedy firma EXPERT-CYKLOCENTRUM s. Díky mnohaletým zkušenostem vám pomůžeme s výběrem vaší potápěčské výstroje. Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami. Náš personál je Vám schopen na vysoké profesionální úrovni poskytnout své zkušenosti, schopnosti a zážitky jak v oblasti kurzů potápění a cestování, tak i při prodeji nebo servisu potápěčských potřeb. Prodejna ALBE je uznávané potápěčské centrum, které ve svém okolí převyšuje kvalitu nabízených služeb.


DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ ‼️‼️! Zabýváme se prodejem, servisem i revizí potápěčské a dýchací techniky. Vzhledem k nařízení vlády je ZRUŠEN od zítra 13. NAHRAZENY ( o datu budete informováni) začátek JARNÍHO KURZU se pouze POSOUVÁ a proběhne CELÝ informační schůzky PROBĚHNOU DLE PLÁNU o průběhu všech dalších akcí, které pořádáme.


Cena kompletního kurzu 9. Připravíme Vás na kapitánské zkoušky typu A, B, C. Maloobchod – velkoobchod – řešení poptávek. Zajišťujeme pronájem lodí po celém světě. Dále nabízíme sportovní potřeby , školní potřeby , školní batohy Emipo.


Dovážíme cyklosedačky značky WeeRide.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky