úterý 11. dubna 2017

Ionizátor do bazénu

Ionizátor do bazénu

Ionizátory pro bezchlorovou úpravu vody v bazénu fungují na principu uvolňování iontů mědi, stříbra nebo zinku do vody. Tyto částice likvidují řasy, bakterie a další organické nečistoty v bazénu. Tato úprava vody umožní snížit dávkování chloru až o , což ocení všichni alergici a další osoby, kterým chlor.


Ionizátor do bazénu

Možná už jste slyšeli pojem ionizátor , ale pořádně jste nevěděli, k čemu slouží. Funguje na bázi automaticky řízeného uvolňování iontů stříbra, mědi a zinku do bazénové vody. Tento proces pak spolehlivě zabraňuje tvorbě řas, bakterií, virů a jiných primitivních organismů.


Právě měď je v tomto případě hlavním aktivním dezinfekčním prostředkem, díky čemuž se podstatně sníží spotřeba ostatní bazénové chemie. Vytvářejí tak ideální prostředí pro osoby trpícími alergiemi, astmatem nebo sennou rýmou. Desinfekční ionizátor je zařízení, které umožňuje údržbu bazénové vody s úsporou chlóru nebo podobných látek na desinfekci bazénové vody. Ušetřete až nákladů na chemii do bazénu ! Dezinfekční ionizátor na bázi stříbra, zinku a mědi ničí bakterie i řasy a změkčuje vodu.


Díky použití ionizátoru lze snížit použití chloru až o. Molekuly aktivního kyslíku produkované ionizátorem mají účinnou vlastnost omezovat reprodukční schopnosti bakterií a virů, díky kterým se potraviny rychleji kazí. Použitím ionizátoru do lednice tak pomůžete nejen uchovat potraviny déle čerstvé, ale též neutralizovat vznikající pachy. Ionizátor funguje na principu uvolňování iontů mědi, stříbra a z. Laguna - ionizátor vody.


Důležité je vybrat si výkonnou a kvalitní pískovou filtraci. UV lampu je potřeba osadit na výtlakové. Jednoduchá údržba, vysoký výkon filtrace, nízká spotřeba - to je výhoda pískových filtrací. V pískových filtracích pereme písek až 4-krát do měsíce podle zatížení bazénu.


Je dobré používat, pokud se nekoupete i krycí plachtu - ušetříte i za. Větší plastové bazény jsou zhotovovány na místě. Hloubky jsou rovněž volitelné v rozsahu od do m. Nejoblíbenějšími tvary plastový bazénů jsou : ovál, obdélník se.


Ekologický solární ionizátor udržuje čistou vodu v bazénu bez použití chemie a chlóru. Vyrábí ionizovanou vodu, která přírodní cestou zabíjí bakterie a řasy a zamezuje jejich tvorbu. Vhodný do jezírek a bazénů se sladkou i slanou vodou. Blue lagoon - Ionizátor. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme použít toto zařízení v kombinaci se zařízením UV-C.


Solinátor Salt Tech pro slanou úpravu bazénové vody pomocí mořské nebo jedlé soli. Velkou výhodou solinátoru Salt Tech je jednoduchá obsluha zařízení - po nadávkování soli do bazénu již zařízení samo sůl rozkládá a dezinfikuje tím vodu. Je určen pro bazény do 120m3. Takto prečistená voda potom vstupuje do komory kde prebieha elektrolýza ktorá zmení pH a ORP (oxidačno redukčný potenciál) vody. Laicky povedané, tento elektrický proces “rozdelí” vodu na zásaditú (alkalickú, živú) a kyslú (oxidovanú, mŕtvu).


Z jedného litra vody pripraví približne l živej a l mŕtvej vody. Dzięki bezpiecznej mocy solarnej, jonizator produkuje jony dodatnio naładowane, które dostają się do wody poprzez stopniową korozję miedzianej anody. Dodatnio naładowane cząsteczki krążą w wodzie do czasu, aż nie natkną się na ujemnie naładowane cząsteczki glonów i bakterii, i zupełnie ich nie zniszczą.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky