čtvrtek 20. dubna 2017

Pivní naražeč bajonet

Pivní naražeč bajonet

V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči). Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav.


Naražežecí hlava bajonet , narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít. Tento pivovar používá standardně sudy, ke kterým potřebujete naražeč typu.


Ale pokud budete chtít, naplní Vám i sudy s naražeči. Naražeče na pivo na KEG sudy - jednotlivé typy naražečů se rozlišují podle pivovaru. Naražeč BAJONET , nazažeč PLOCHÝ, naražeč KOMBI. Pro připojení sudu s pivem k výčepnímu zařízení budete potřebovat správný naražeč.


Pivní naražeč bajonet

V této kategorii najdete narážecí hlavy pro KEG sudy většiny českých pivovarů. Prodáváme narážeče typu BAJONET , PLOCHÝ a KOMBI od výrobců Lindr nebo Micro Matic. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Přihlásit se Přihlásit se. Sanitační adaptér BAJONET - postup sanitace vodou: 1. Narazte naražeč bajonet do sanitačního adaptéru.


Chlazení na pivo s vestavěným vzduchovým kompresorem je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Nejpouživanější naražeč je bajonet , např. Gambrinus, Plzeňský Prazdroj a Budvar, dále pak naražeč plochý pro Staropramen, Holba, a. Narážeče jsou v zásadě trojího druhu. Vážení zákazníci, e-shop funguje v normálním provozu.


Pivní naražeč bajonet

Nejčastěji se setkáte s typem Bajonet (Korb) a s typem Žehlička (Flach), který je někde označován jako „plochý“. Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi. Ani jeden z narážečů nemůže zastoupit jiný! Důležité je tedy předem zjistit, které sudy ten či. POZOR NEJEDNÁ SE KOMBINACI BAJONETU A PLOCHÉHO NARAŽEČE, JE TO SAMOSTATNÝ TŘETÍ TYP NARAŽEČE ! Kvalitní naražeč českého výrobce pro domácí použití.


Výčepní zařízení Výčepní zařízení se stává moderním trendem této doby. Skoro každý čech má rád náš národní chmelový mok, ale jak na to, aby bylo pivo správně vychlazené? Pivní naražeče pro sudy KEG. Prodej pivní příslušenství a náhradních dílů, prodej pivního chlazení.


Inzerát Bajonet pivní narážeč v okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od Al Bunda na Sbazar. Chystáte největší párty sezony? Zapomeňte na lahváče nebo plechovky, jediné pivo které za to stojí, je točené, ze sudu. Třeba ten od značky Lindr.


Popis: Funkční použitá narážecí hlava typu bajonet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky