pondělí 2. prosince 2019

Lamelové shrnovací dveře

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Lamelové shrnovací dveře LUCIANA DESIGN, model 4. Shrnovací dveře v mnoha provedeních a dekorech.

Dřevo masiv či odolný plast. Kvalitu nakupujte výhodně na příjemný-dům. Největší výhodou shrnovacích dveří je úspora místa. Dveře jsou ve velmi dobrém stavu bez poškození.


Materiál bílý plast a prosklení dle foto. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dveře si můžete vybrat ze čtyř dekoru dub , ořech , buk a bříza.

Výhodou shrnovacích dveří je především jejich uplatnění v prostorách, kde není možno použít klasické dveře , jelikož nezabírají téměř žádné. Rozšiřující lamely neprosklené slouží pro rozšíření shrnovacích dveří neprosklených. Stejně jako shrnovací dveře jsou i rozšířující lamely ve všech dekorech, jejichž obrázky jsou níže.


Na co si dát ale pozor a mít na zřeteli? Pro upřesnění se jedná o dveře skládací dřevěné interiérové, jinak také nazývány “skládačky”. Pozor, nejedná o shrnovací dveře , tzv.


Komponenty pro žaluzie, sítě, lamelové dveře , brány, vrata, rolety. Plastové shrnovací dveře Skutečné barvy se mohou drobně lišit. Lamely se vždy shrnují k jedné straně a zasahují do obou prostorů.


A proč vlastně vsadit na shrnovací dveře místo těch klasických – otevíracích? Hlavním důvodem je určitě úspora místa. Navzájem si tak nepřekážejí, ani vás neomezují v pohybu po prostorách bytu.


Naše lamelové dveře ale na rozdíl od těch levných plastových z dovozu vynikají hladkým mechanismem otevírání, proto manipulaci s nimi hladce zvládne i malé dítě. Jde o kombinaci posuvného a otočného pohybu. Rozdíl spočívá v tom, jak se skládají jednotlivé lamely a kam.

Jednou z jejích mnoha výhod je cenová dostupnost. Potřebnou délku proto změříme a lištu ostrou pilou zkrátíme. Předností shrnovacích dveří je snadná a rychlá montáž do stávajících zárubní nebo obložení dveří vyrobeného na přání zákazníka.


Nabízíme dlouholeté zkušenosti, super ceny i dopravu zdarma. Jedním z nejmodernějších typů interiérových dveří jsou shrnovací dveře. Koženkové shrnovací dveře prosklené, model hnědý. Nejlepší řešení pro dveře v místech, kde je třeba šetřit s prostorem.


Jejich povrch a kvalita provedení jde neustále dopředu, proto se mohou stát elegantním doplňkem, který spojí vzhled dveří a jejich maximální funkci. Vyrábí se v provedení plastové, koženkové a dřevěné a to vždy v celé řadě barevných odstínů. SHRNOVACÍ DVEŘE DŘEVĚNÉ. Dveře je možné osadit do stávajících dřevěných nebo kovových zárubní. Dřevěná lamelová dvířka a dřevěné lamelové dveře od firmy Marušík Holz s. Zavírání je u standardního typu řešeno pomocí dřevěného madla a magnetu.


V naší nabídce naleznete vany, vaničky, kouty, zástěny, vodovodní baterie a mnoho dalších výrobků předních českých výrobců jako je Aqualine, HOPA, Olsen Spa, Santech, Sapho nebo Teiko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky