čtvrtek 19. prosince 2019

Dřevěné úchytky

Zde naleznete dřevěné úchytky pro Váš nábytek nebo kuchyňskou linku. Vítáme Vás v našem designovém e-shopu. Prodáváme úchytky , knopky a věšáky Siro a Viefe na nábytek, do kuchyně.


Kovové, dřevěné , plastové, dětské. Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro a Viefe.

Dřevěné nábytkové úchytky. V této kategorii nabízíme nábytkové úchytky dřevěné. Z hlediska materiálu můžete vybrat buk, borovice, dub, olše nebo další možné kombinace dřeva a kovu.


V kategorii dřevěné úchytky vyberete vše pro svůj nábytek tu pravou dřevěnou úchytku pro kombinaci na čistě bílá dvířka nebo. Dodacia lehota 4-týždňov. VALERIA GRANAT METALIC kuchynská linka 2bez PD.


Věšáky, úchytky , knopky na nábytek i do kuchyně.

MDF granat metalic, ko. Rustikální úchytky uplatníte při renovaci. Najdete kovové, dřevěné , plastové, dětské i rustikální kování. Jsou zde také dřevěné úchytky kulaté (tzv. knopky). Sháníte moderní nebo retro úchytky na nábytek?


U nás seženete úchytky do kuchyně, na vestavné a jakékoli skříně. Vyberte si kovové, mosazné, porcelánové, keramické, plastové, rustikální, dřevěné úchytky , ale také méně tradiční kožené či z provazu. Obrovský výběr kování : věšáky, kovové i dřevěné úchyty, madla, knopky na nábytek. To vše a mnoho dalších produktů pro stolaře i kutily najdete na těchto stránkách.


Lze je objednat standardně v materiálu buk, některé v materiálech dub, borovice. Přirozená barva dřeva však působí velmi elegantně a neutrálně. Kuchyňské skříňky, obýváková. Použitím dřevěné nohy na nábytek nebo dřevěné úchytky lze zdůraznit jemné linie nábytku a doplnit celkový vzhled nábytku v místnosti. Jsou takové druhy nábytku, které nelze představit bez soustružených dřevěných prvků, jako například stylový nábytek, starožitný nábytek.


Jsou vyráběny v hladkém nebo rýhovaném provedení. Nábytkové nohy, nohy k nábytku, dřevěné nábytkové díly.

Celkem ks, cena Kč Uživatelské menu. Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. Musí být příjemné na dotyk, dobře vypadat a musí Vám udělat radost, kdykoliv se na n. Celodřevěná úchytka se závrtnými maticemi M vyrobená z bukového dřeva, dodávaná bez šroubků. Potřebujete vyměnit staré poničené knopky- úchytky ? Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.


Hledat text Cena Levné do 1Kč. E-shop s nábytkovým kováním ( úchytky , knopky, věšáky aj.), designovými foliemi SIBU, doplňky pro úpravu nábytku a velkoobchod pro nábytkáře, truhláře a designery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky