úterý 17. prosince 2019

Dětské kolo rock machine 16

První samostatná jízda na kole, to je velká událost v životě dítěte! Zpříjemněte malým cyklistům jejich začátky a vyberte to pravé dětské jízdní kolo. Díky sníženému a prohnutému rámu se bude dětem na kolo snadno nasedat a nízká hmotnost zaručí jednoduchou manipulaci. V ceně kola jsou zahrnuta balanční kolečka, plastové blatníky a zvoneček.


Rock Machine Little Angle vel. ROCK MACHINE - MUSTANG kolo je v dobrém stavu, jen jsou na něm známky opotřebení viz foto. Kolo má nezávislé brzdy na řidítkách, výškově stavitelné řidítka i sedlo. Kolo v dobrém stavu jeté jen jednu sezónu ve výborném stavu.


Vynikající nízká hmotnost kg zajišťuje lehkou ovladatelnost! Kolo je připravené na sezónua vybavené. Kolo s hliníkovým rámem a převody, s výbavou od Shimana, řazení SHIMANO REVO SHIFT a odpruženou vidlicí Suntour.


Internetový obchod Online-kola. Vzorek pláštů na jedničku. Popis: Prodám dětské kolo zn. Přední brzdička,vzadu se brzdí pedály. Podle barvy je spíš chlapecké.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů rock machine. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty rock machine - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Sedlo je na boku odřené, je to vidět na fotkách. Dětské kolo RockMachine. Vybaveno je přídavnými kolečky. Kolo od nás obdržíte vždy seřízené a připravené k jízdě.


Parádní, veselý design, krásné barvy! Nechybí balanční kolečka a bezpečnostní kryt řetězu. Vhodné pro děti s výškou postavy od 1do 1cm. Woom Purple dětské kolo. Prodám horské kolo rock machine CHALLENGER převodů, ocelový rám, kola 2 V-Breake brzdy, nová lanka vč.


Dobře vyzkoušejte velikost kola a možnosti nastavení. V žádném případě nezapomínejte na ochrannou helmu. Převody 1x brzdy V- Brake. Design s dětskými motivy je vyladěný na madlech, balančních kolečkách i nezbytném zvonku. Tento model kola je vhodný pro první najeté kilometry děcka ve věku 3- let.


Ve Vašem prohlížeči není aktuálně povoleno spouštění Javascriptu. Bylo používáno s tyčí Trail-Gator - rám pod řidítky je odřený (úchyt na tyč na fotce tam již není). Pro dítě od cca 3-let.


Důraz klademe na osobní přístup k zákazníkovi a odborné poradenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky