pátek 20. prosince 2019

Kvs moravia vsp 9112 klaudie s výměníkem

Sporák má jmenovitý výkon 8. W při spotřebě kg dřeva. Kuchyňský sporák s teplovodním výměníkem. Změna se bude týkat náhrady litinové plotny za ocelovou stříkanou.


W, do prostoru výkon 5. Je konstruován tak, aby při zachování funkci vaření a pečeni byl použit jeho potenciál také k vytápění dalších místností. Závod Dvorce má již více než stoletou historii a dnes patři společnosti KVS EKODIVIZE a. Sortiment domácích spotřebičů na pevná paliva vyrábíme v závodě ve Dvorcích který má již více než stoletou historii. Tento závod dnes patři společnosti KVS EKODIVIZE a. Tento sporák s teplovodním ohřívačem ( výměníkem ) propojuje výhody spotřebiče určeného k vaření, pečení pokrmů, a kotle na ústřední vytápění.


V s výměníkem je určen k vytápění, vaření, pečení a ohřívání pokrmů. Charakteristické vlastnosti. W,průměr kouřovodu 1mm.


Díky kvalitnímu zpracování se hodí na chatu, chalupu i do moderního interiéru. To jsou velmi kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. V bílý, pravý, chrom doplňky. Pod topeništěm jsou dvířka popelníku, na kterém je vzduchová růžice, kterou se ovládá přívod vzduchu do topeniště.


W Vnější průměr kouřovodu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kvs moravia vsp 9112 klaudie s výměníkem

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. V, černý pravý, nerez rám, chrom s výměníkem Tradiční kuchyňský sporák na tuhá paliva určený k vytápění, pečení a vaření bude praktickým doplňkem v každém interiéru. Bordó pravý,chromované doplňky,broušená plotna. Topení - voda - plyn - odpady. Pro zboží o vyšší hmotnosti nebo zboží, které vyžaduje přepravu na paletě - například izolační desky, malty, omítky apod.


Jmenovitý tepelný výkon (JTV) kW. Cenu dopravy na Slovensko Vám pro konkrétní objednávku sdělíme na dotaz. Krásný sporák na dřevo s prosklenými dvířky topeniště i trouby, sporák na topení, vaření i pečení, keramika bordó. Rozměrné topeniště umožňuje použiti dřevených polen o délce do 4mm a průměru do 1mm.


Jedna z mnoha dalších výhod je variabilita napojení na komín. Akumulační mastková kamna. Krbové vložky s výměníkem. Tento sporák se vyrábí také v provedení s teplov. Kamna jsou let stará ve velmi dobrém stavu.


Klaudie černý - vývod levý - sporák. Kuchynský sporák na tuhé palivá KLAUDIE so zabudovaným výmenníkom s presklenými dvierkami ohnisko a presklenou rúrou s teplomerom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky