středa 25. prosince 2019

Vysokotlaký čistič kärcher k 3 car

Vysokotlaký čistič kärcher k 3 car

Inovace – tlačítka pro regulaci tlaku a dávkování čisticí ho prostředku a LCD displej. Včetně čističe ploch T 15 mycího kartáče, pěnovací trysky a čisticích prostředků. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


K Full Control Car zobrazuje tlak na. Díky pracovnímu nástavci s regulací tlaku a ukazateli tlaku na pistoli má vždy správný tlak pro každý povrch. K bohatému vybavení patří také pistole s ukazatelem tlaku a šest metrů dlouhá vysokotlaká hadice.


Součástí je mycí kartáč, pěnovací tryska, čisticí prostředek l (autošampon). Ideální vysokotlaký čistič pro příležitostná použití, je vhodný pro povrchy s lehčím znečištěním. Pistole je vybavená ukazatelem tlaku - pro vhodný tlak na každý povrch. Veškeré informace o produktu. K príslušenstvu patrí napr.


Vysokotlakové čističe) Hodnotenie produktu: (recenzií). Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Sami si ale zvolíte, akú intenzitu si prajete použiť. Without an electric power washer, the best you can hope when cleaning your driveways, paved walkways, and vehicles is spending hours and hours under the hot, punishing sun. Admittedly, a garden hose can speed up the cleaning process, but it’s not exactly an efficient way of doing so. Unsubscribe from Exkalibr CZ? Zobrazte si všechny obchody.


Včetně mycího kartáče, pěnovací trysky a autošamponu l. Ukazatel tlaku na pistoli. Součástí balení je Car Kit - autosouprava s mycím kartáčem, pěnovací tryskou a autošamponem 5ml. Stalak se takođe može koristiti kao druga ručka za nošenje, zbog čega je uređaj moguće sasvim lako podići u regal ili ubaciti u prtljažnik. Nastavte tlakový stupeň na pracovním nástavci a zkontrolujte tlak na ukazateli na pistoli – pro maximální kontrolu a ideální tlak na každém povrchu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Včetně Car Kitu tedy mycího kartáče, pěnovací trysky a balen. Doprava zdarma na tisíce produktů. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde.


Ať už jízdní kolo, zahradní plot nebo motocykl – vysokotlaký čistič „KHome“ říká lehkých nečistotám v okamžiku „sbohem“. Vždy vhodný tlak pro každý povrch – díky pracovnímu nástavci s regulací talku a ukazateli tlaku na pistoli. Nádržka na čisticí prostředky umožňuje perfektní nasávání čisticího prostředku za nízkého tlaku, např.


Je vybavený pracovným nadstavcom s reguláciou tlaku a ukazovateľmi tlaku na pištoľ. Kärcher OC Plus Car 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky