středa 11. prosince 2019

Chladnička s nulovou zonou

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Možná jste už o pojmu nulová zóna slyšeli, možná taky ne. Určitě se ale vyplatí dozvědět se o něm víc, protože budoucnost skladování potravin půjde s nulovou zónou, jinak zvanou také vitafresh, biofresh či perfektfresh, ruku v ruce. Lednice s nulovou zónou.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Oddíl s nulovou zónou zajistí optimální podmínky pro každou surovinu K tomu, aby vaše potraviny zůstaly čerstvé, je třeba zajistit optimální skladovací podmínky. Tato chladnička obsahuje dva oddíly s nulovou zónou, které vám umožní individuální nastavení vlhkosti a teploty. Chladnicka s nulovou zonou.


Nalezeno: 1produkt ů. Kombinovaná beznámrazová chladnička Sharp s nulovou zónou a LED osvětlením. Disponuje nulovou zónou, která udržuje Vaše potraviny čerstvé. Ovládá se elektronicky. Máte možnost zvolit si směr.


Drobné chladničky s miniaturním mrazákem, které budou vhodné hlavně do kanceláře nebo malého bytu. Mrazák nebývá příliš odizolovaný a chladnička má jen jedny dveře, opět tedy může docházet k úniku chladu. CrispZone s HumidityControl je zásuvka s nulovou zónou, ktorá pomocou regulácie vlhkosti podporuje prirodzený proces dozrievania ovocia a zeleniny. Prázdninový režim aktivuje vstavaná chladnička pri dlhšom nepoužívaní. Udržuje teplotu na °C, aby sa nepokazili trvanlivé potraviny a zároveň nedochádzalo k vzniku.


Odděluje vzduch, který obíhá v mrazničce, od vzduchu z chladničky, aby udržela stálou hladinu vlhkosti a teploty. Dokonce brání tvorbě námrazy pro. Funkce AdaptTech se naučí předpovědět, kdy lednici otevřete a přizpůsobí tomu vnitřní teplotu. Tato chladnička s mrazničkou maximálně využívá nové technologie k uchování vašich potravin ke konzumaci po delší dobu.


Technologie MultiFlow zajišťuje jednotný tok vzduchu v celé chladničce s mrazničkou a chrání vaše potraviny před náhlými změnami teploty nebo vlhkosti a zajišťuje tak dlouhodobou čerstvost. Vstavaná chladnička s mrazničkou Bosch KIL24V21FF má celkový objem o hodnote 2litrov. Ten je rozdelený na chladničku s objemom 1litrov a menšie mraznička, ktorý má objem litrov.


Aj keď je menšia, ponúkne dobré parametre. Ako možnosť hodín skladovania pri poruche, tak aj dobrý výkon, ktorého hodnota činí kg. Celkový objem kombinované chladničky dosahuje 3l. S nejlepší energetickou třídou ušetříte i několik tisícovek ročně. Praktická vestavná kombinovaná chladnička s mrazákem od známé společnosti Beko.


Chladnička s nulovou zonou

Spočítá vám náklady na energii v následujících letech, takže si. Kombinované chladničky s mrazničkou majú veľa užitočných technológií, ktoré prispievajú k úspore energie, zabraňujú vzniku námrazy a predovšetkým eliminujú vznik baktérií. Hlavní výhoda nulové zóny je schopnost udržet potraviny čerstvé po delší dobu, než v jiných částech lednice. Je to způsobeno nižším výskytem mikroorganismů, které se podílejí na kažení potravin. Stabilní teploty zajišťu.


Nabízí velice užitečnou funkci automatického odmrazování. Má elektronické ovládání s displejem. Tesnění je opatřeno antibakteriální úravou. Uchovává potraviny čerstvé po dlouhou dobu, šetří energii a nabízí nulovou zónu s optimálními podmínkami pro každou surovinu. Kombinácia chladničky s mrazničkou je najobľúbenejším modelom v domácnosti.


Mraziaci box je umiestnený dole, disponuje dostatočným objemom na zamrazenie mäsa, zeleniny a iných potravín, čím sa stáva plnohodnotnou náhradou za samostatnú mrazničku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky