pondělí 23. prosince 2019

Merino deka pro miminko

Free Shipping Available. Vlněné deky z přírodní merino vlny od české tradiční značky Vlnka a české značky KAMA jsou nejjemnější dotekem tepla. Hebká a příjemná merino vlna má skvělou termoregulační vlastnost a díky tomu aktivně vyrovnává rozdíly okolní teploty.


Nejlehčí a nejhezčí vlněná přikrývka pro miminko ze 1 oraganické merino vlny. Má všechny přední vlastnosti merino vlny a tedy prodyšnost a hřejivost.

Mega vlněné příze pro gigantické pletení z pravé Merino vlny. Vyberte si barvu a velikost dle svých představ a vytvořte si doma tu pravou Hygge atmosféru. Dětské deky pro miminka. Naše deky jsou vhodné do kočárků, dětských postýlek i na každodenní běžné užití.


Deky přímo vyrábíme v České republice. Všechny deky jsou atestovány a vyhovují výrobkům pro děti do tří let věku. V naší nabídce jsou i deky z přírodních materiálů - z biobavlny, merino vlny i z.

Disana pletená deka z merino vlny. Skvělá volba pro novorozená miminka. Upletená deka ,přehoz,polštář,koš apod. Takže jsem si stanovila další šicí metu - hrací deku pro miminko. Co musí hrací deka splňovat Ale udělejte veškerá bezpečnostní opatření k tomu, aby dětská sedačka s maličkým nespadla na zem!


V tomto věku bývají děti často na posteli či gauči. Pro miminko to není ani bezpečné ani prospěšné. Hebká a měkká vlna pro miminka měkoučká příjemná k pokožce snadná údržba ideální pro jemnou pokožku miminek velký výběr mnoho barev rychlá expedice právo na vrácení zboží do dnů Prohlédněte si nyní latka.


Další Spacáky, spací pytle značky Cocoon nakupujte výhodně na lypo. Merino deka Cocoon je složena z merino vlny a hedvábí. Rozměry této deky jsou 1x 1cm. Její hmotnost je pouhých 3g.


Růžová dětská deka vyrobená z materiálu Wellsoft (1 micropolyesteru). Deka je měkká a hřejivá. Pleteme deku z merino vlny.

MIMINKA, přikrývky a fusaky. Model je pletený přzí Trend na jehlicích č. The image courtesy of Natálka on natalka. Mohlo by vás ještě zajímat. Pokud chces plest hrubsi nebo hackovat, tak asi dvojmo.


Vlna jako takova (samozrejme nekousava) je pro mimi nejlepsi, reguluje teplo, zahraje kdyz je chladno a neprehreje jako umrliny vlete. Ja ziju v Norsku a tady pletene pro mimca a deti ve skolkach jedine z vlny merino , na to nedaji dopustit. Hledáte kvalitní a stylový dárek, praktický a přitom originální?


Kvalitní hřejivá vlněná přikrývka nejen pro zimní období. Vlna Merino evropského původu pro zajištění pohodlí a zdravotní nezávadnosti. Slyšeli jste již o výhodách spaní v lůžkovinách z přírodní vlny? Není to přežitek, ani nová móda. Tato deka z ovčí vlny je praktickým pomocníkem v zimních měsících.


Pro výrobu byla použita 1 Merino vlna. Díky vysoké gramáži má deka velice dobré tepelné vlastnosti. Jemná deka pro miminko. Jednoduchá elegantní deka. Bambulková deka do kočárku.


Přikrývka pletená z bambulkové příze. Vyberte si u nás z nabídky dětských dek do kočárku, postýlky, vajíček a autosedaček. Najdete u nás krásné dětské deky z bambusu, bavlny i deky pletené.


Zavinovačka ze sportovní merino vlny. Složení merino vlna, elastan. Moc užitečný kousek výbavy pro maličké na spaní.


Malé děti se zavinuté cítí bezpečnější a ve vlně budou krásně dýchat a nebude jim zima.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky