středa 4. prosince 2019

Vinotéka liebherr

LIEBHERR vinotéky pro maximální požitek z vína Ať už patříte mezi sběratele, znalce nebo jen máte rádi správně nachlazené víno, vinotéka LIEBHERR. HumiBox Duo BU– vestavná chladnička nejen na víno Hledáte univerzální chladničku, která Vám nachladí nejen Vaše oblíbené víno, ale zároveň ostatní. Mnohé překvapí, že nejenom původně vyráběli, ale také stále vyrábí, jeřáby a stavební techniku.


Postupně přibyly i kuchyňské spotřebiče jako například lednice. Firma Liebherr bola založená Dr Ing. Conveniently offering conditions similar to a wine cellar, Vinothek wine storage cabinets are ideal for long-term storage and the ageing of wine.

Predný panel je pripravený na montáž predných líšt, ktoré si. Your parter for innovative products and reliable service. Jedná se o luxusní lednice na víno, které nabízejí jistotu té nejvyšší kvality a komfortu.


V široké nabídce naleznete jak vinotéky jednozónové, dvouzónové, tak i vícezónové, které jsou vhodné pro umístění v restauracích, hotelích či. Temperované chladničky Liebherr sú osvedčenou voľbou. Po desítky let je název Liebherr synonymem inovativního chlazení a mrazení, a to jak v domácím, tak komerčním sektoru. Dlouhotrvající zkušenosti se odráží v mnoha praktických detailech, které jsou obsaženy v našich spotřebičích – takových, které poskytují skutečné přínosy pro každodenní použití.


Firemní skupina Liebherr je 1 rodinný podnik, což se odjakživa odráží v naší podnikové kultuře a tvoří to pevný základ našich budoucích úspěchů.

Založení firemní skupiny. Vše začalo vynálezem prvního mobilního věžového jeřábu Liebherr. Postupem let se z malé firmy na výrobu stavebních. LIEBHERR vinotéky pre maximálny pôžitok z vína Či už patríte medzi zberateľov, znalcov alebo len máte radi správne nachladnuté víno, vinotéka.


Humibox Duo BU– vstavaná chladnička nielen na víno Hľadáte univerzálnu chladničku, ktorá Vám vychladí nielen Vaše obľúbené víno, ale zároveň ostatné. Leading manufacturer of construction and mining equipment. Pre všetkých milovníkov vynikajúceho vína, sommelierov, zberateľov vín, ale aj amatérskeho ochutnávača máme tú najlepšiu správu! Pojem domáca vinotéka sa na slovenskom trhu s chladiacou. Teplotný rozsah sa nastavuje v. Chladenie je kompresorové.


Svoje víno môžete uchovávať v bežnej chladničke, avšak maximálnu starostlivosť mu poskytnú až chladničky na víno. Vinotéka na fliaš, aktuálne v používaní. Popis: Prodám plně funkční vinotéku Liebherr o objemu 4l, na cca 2lahví vína. Pre chladenie využíva chladivo R 600a. Dĺžka prívodného kábla je 1cm.


Pre jednoduchý transport a inštaláciu je vinotéka vybavená transportnými úchytkami a kolieskami vzadu. Nezapomeňte ale řešit rozměry, aby se vám vinotéka do domácnosti skutečně vešla.

Máte tak větší šanci, že vyberete skutečně kvalitní spotřebič. Jde o kompresorový model, kterému nechybí dětská pojistka, digitální ukazatel teploty a ventilátor. Vejde se do něj až 2lahví. Ovládá se pomocí intuitivního mechanického ovládání, které zvládne opravdu každý.


Přívod vzduchu přes aktivní uhlíkový filtr. Volně stojící klimatizovaná vinotéka Liebherr WKes 653. Jsme oficiálním prodejcem Liebherru pro ČR. Zaručujeme Vám kvalitu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky