úterý 10. prosince 2019

Marcipánové figurky na objednávku

Vyrábím marcipánové figurky na dort na zakázku. OZNAz důvodu čerpání dlouhodobé dovolené budeme od 15. Figurky a postavičky z marcipánu jsou vyráběny tradiční ověřenou metodou z vysoko procentního marcipánu do kterého je následně přidána ještě kokosová drť pro zlepšení modelovacích vlastností.


Díky přidanému kokosu mají také figurky stabilní tvar a nedeformují se. Marcipánové figurky jsou baleny v celofánovém sáčku nebo folii. Vše z německého marcipánu.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním soubor. Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek.


Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Zakázková výroba 3-prac. Na eshopu Svět cukrářů prodáváme již hotové figurky z marcipánu na dorty. Nabízíme marcipánové figurky ze známých filmů, pohádek či počítačových her.


Na trhu jsou dostupné různé ozdoby na dorty a marcipánové figurky.

Ale je dost těžké najít něco chutného s vysokým obsahem kvalitních surovin a zároveň bez umělých barviv , škodlivých éček a zbytečné chemie. Při výběru dortů můžete sáhnout k některému z osvědčených motivů, nebo zapojit i vlastní fantazii. Určitě Vám vyjdeme vstříc. Takový dort nejen chutná, ale i potěší, protože obdarovaný uvidí, že na něj myslíte a víte o jeho zálibách a koníčcích. V našej cukrárni ponúkame aj rôzne druhy ozdôb a doplnkov na torty (cukrové aj marcipánové ozdoby, figurky , obrázky z jedlého papiera a marcipánu, sošky), možno si tiež zakúpiť aj potravinárske farbivá (gélové, práškové), poťahovacie hmoty, posýpky, perličky , sviečky, fontány.


Roztomilé figurky z pravého marcipánu bez přidaných azobarviv jsou bezpečné pro vaše děti. Přinášíme Vám jednoduché pomůcky, aby Vaše domácí pečení bylo co nejkvalitnější. Naší známou specialitou je každodenní nabídka celých dortů na počkání. Vybrat si můžete z nabídky Standardních dortů, které vám podle přání dozdobíme (vizitka, nápis, marcipánové růžičky či zvířátka…) Dorty vyrábíme denně čerstvé, a to z kvalitních surovin – čerstvá vejce.


Jedlé figurky na dort vám usnadní práci s dekorováním dortů. Ne každý umí vytvořit figurky dle svých představ. V nabídce také máme nepřeberné množství nejedlých figurek na dort pro děti. Prozkoumejte nástěnku „ marcipánové figurky “ uživatele nezmekalov na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Dorty, Fondán a Návody na fondán.


Eshop funguje bez omezení, výdejní místo zavřeno. Vzhledem ke krizové situaci zvažte, zda objednat zboží na dobírku. Všechny marcipánové figurky jsou ručně formované nebo ručně modelované, láskyplně vymalované a balené.


Na své si zde přijdou milovníci nejen cukrovinek a zmrzliny, ale i výborných dortů. Prodáváme také med od místního dodavatele.

Denně nabízíme více jak druhů vlastních zákusků, dortů, čokoládových a marcipánových výrobků. V nabídce máme také čokoládové pralinky, kokosový suk, marcipánové figurky a růže. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na pripevnenie autíčok na povrch torty môžete použiť špáradlo, alebo pre väčšiu bezpečnosť vyberte jedlé lepidlo alebo domácu zmes z bielka a práškového cukru.


Ozdoby a figurky na dorty, Timidekor. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky