pátek 27. prosince 2019

Těsto na sušenky do lisu

Těsto tlačíme přímo na plech vymazaný 1 tukem nebo olejem. Vanilkové sušenky z lisu na těsto pečeme na 1°C asi - minut. Ještě teplé sušenky odlepíme od plechu. Do těsta můžeme zapracovat i kakao a máme tmavé sušenky nebo smíchat tmavé a světlé těsto a máme mramorované sušenky.


Lisem na těsto vytvoříte máslové i sýrové sušenky hned různých tvarů.

Můžete jej použít také ke zdobení a plnění šlehačkou, krémy nebo pomazánkami. Vezměte do ruky při vánočním pečení lis na sušenky. Bude jedna jak druhá, ale přitom si můžete vybrat hned z různých tvořítek.


Jak to všechno funguje, se dozvíte z našeho. Podle tohoto receptu peču sušenky pravidelně a všichni jsou nadšení. Dělám dvojitou dávku a do části těsta dávám citronovou kůru nebo skořici nebo strouhanou čokoládu. Kakaová varianta těsta je také moc dobrá.


Na sušenky dávám razítka a vypadají moc krásně.

Děkuji za skvělý recept! Váleček vložíme do pistole na sušenky (používám Tescoma Delícia) tak, aby po stranách bylo trošku místa. Teď je čas na drobné rady: K lisu je připojen návod s podrobným foto postupem a také recept na klasické sušenky. Vyzkoušela jsem ho, ale těsto se mi drobilo. Dala jsem přednost svému lineckému, které fungovalo na 1. V návodu je uvedeno, že si máte dát na plech pečicí papír a postříkat ho olejem.


Upečte vlastnoručně sušenky a zavěste je na okraj šálku, Vaši hosté nebudou věřit vlastním očím. K pečení si na pomoc vezměte vykrajovátko z ušlechtilé oceli a recept, který najdete na zadní straně balení. Těsto na susenky recepty, které budete milovat. Odpadá také pracné zdobení, protože sušenky jsou dekorativní samy o sobě. Rychlé čokoládové sušenky.


Sušenky stačí obalit ve vanilkovém. Palačinky s jahodami a nutellou jsou luxusní moučník nebo výborné hlavní jídlo pro toho, kdo to rád sladké. Vypracujeme si z uvedených přísad těsto a dáme na půl hodinky do lednice.


Všechny suroviny dáme do misky a uhněteme vše do hladkého těsta. Pak vkládáme do lisu rů.

Potom vytvarujeme těsto do válečku a naplníme jím lis na těsto (pokud nemáte lis, tak těsto lze nakrájet nožem). Toto těsto následně rozdělte na několik částí, z každé části udělejte mezi dlaněmi tlustého hada a toho vložte do lisu na těsto. Lis uzavřete, z druhé strany nasaďte plát s vámi vybraným tvarem a pomocí mačkání páky pístu “stříkejte” na plech kolečka.


Zde vám rozhodně radí, abyste nepoužívali pečící. Recept na testo do lisu na testo 2produkt ů. Značka Goody Woody vznikla jako projekt jedné maminky na mateřské dovolené. Ona a její manžel, oba milo.


Do ušlehaného másla po částech zapracujeme vařečkou mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudinkovým práškem. Těsto po částech vkládáme do lisu na sušenky a na suchý plech vytlačujeme jednotlivé kousky. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky