pátek 6. prosince 2019

Sinclair cfo45e

Tento přístroj může udržovat relativní vlhkost na úrovni, při které nedochází ke škodám na materiálech, i v menších skladech nebo sklepních prostorách do objemu až 2m 3. Dehumidifiers SINCLAIR are intended for reducing of excess humidity in rooms and eventually for keeping requested humidity in room. Our Clients And Business Partners. Our strength is quality products with reasonable price setting.


We have very wide product range, with very good stock availability whole year round. CFO - 45E Dehumidifier pdf manual download. Free delivery and returns on eligible orders. SINCLAIR CFO-45E je odvlhčovač vzduchu v plastovom prevedení.


Pomáha vysušeniu bielizne, zamedzuje vzniku hrdze, plesne a škvŕn. Sušenie je vďaka tomuto pomocníkovi samozrejme omnoho rýchlejšie. Tento prístroj môžete použiť aj v priestoroch postihnutých vodou, ktoré potrebujete vysušiť. Cirkulácia vzduchu má výkon až 3m kubických za hodinu.


Trápí vás doma, ve sklepě, nebo třeba ve skladu přílišná vlhkost či se vám již začala z tohoto důvodu tvořit na stěnách plíseň? Zakročte s tímto kompaktním, ale výkonným odvlhčovačem, než bude pozdě. Je vhodný pro odstranění plísně vzniklé z vysoké vlhkosti, udržování nízké hladiny. A Sinclair CFO-45E profi párátlanító (légszárító) készülék sok területen alkalmazható. Egyszerű használatával igazán elönyös készülék, digitális kijelzövel.


A Master páramentesítő készülékeket a legkorszerűbb csavar kompresszorral szerelték, így csendesebbek és kevesebb energiát fogyasztanak. Kapacitet odvlaživanja litara na dan. Automatsko gašenje kompresora i ventilatora nakon postignute vlažnosti.


PDV je uračunat u cenu. Odvlhčovač vzduchu Sinclair CFO-45E má maximální výkon odvlhčení litrů za hodin a cirkulaci vzduchu o výkonu 300m krychlových za hodinu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Odvlhčovače vzduchu SInclair CFO-45E účinné znižujú prebytočnú vlhkosť zo vzduchu.


Možnosť nastavenia vlhkosti v rozmedzí –. Odvlhčovač obsahuje nádržku na kondenzát s objemom litre a dá sa napojiť tiež na priamy odtok. Model Sinclair CFO 45E je vyprodaný. Mobilní odvlhčovač vzduchu Sinclair je praktické zařízení, které zbaví prostředí Vaší domácnosti přebytečné vlhkosti a pomůže k dosažení optimálních podmínek pro bydlení alergiků.


Garantovano najpovoljnija cena u svojoj klasi proizvoda. Tehničke karakteristike. Taktiež môžu pomôcť so sušením stien a pivníc po záplavách alebo po vytopení vodou.


Jeho tichá prevádzka a indikátor režimov vám zaručia maximálny komfort. Je riadený mikroprocesorom. View online Operation manual for Sinclair CFO-45E Dehumidifier or simply click Download button to examine the Sinclair CFO-45E guidelines offline on your desktop or laptop computer.


Sinclair CFO-45E páramentesítő, párátlanító készülék A hűtési elv kihasználásával, a párátlanító csökkenti a szoba levegőjének páratartalmát, száraz és kellemes levegőt biztosít. A párátlanító gyorsan kiszárítja a ruhákat, megakadályozhatja a ruhák, bútorok nedvesedését, penészedését az esős évszakban.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky