středa 11. prosince 2019

Ck valaska

Vás ujistili, že cestovní kancelář CK Valaška vnímá znepokojení svých zákazníků způsobené obavami ze šíření koronaviru. Věříme, že do letní sezony je ještě daleko, a pevně věříme že se situace uklidní. Zároveň však chápeme aktuální pocity zákazníků a jejich nejistotu ohledně odjezdu na. Ať je léto nebo zima s Valaškou je všude prima!


Zkuste zájezdy například od CK Valaška.

Velký výběr zájezdů do Chorvatska, zimní zájezdy, Slovensko, termály, jednodenní, nebo vícedenní zájezdy, poznávací zájedy, nebo akční zájezdy na dní. To vše a mnohem více cestovní kancelář Valaška nabízí. Upozorňujeme na možné zrušení některých akcí z důvodu šíření Koronaviru.


V mimosezóně nabízí zájezdy na různé kulturní akce a cesty za poznáním (do Vídně, Budapeště, Krakova) či lyžování v Itálii. Vážení zákazníci, uvědomujeme si vážnost současné situace. Hranice jsou zavřené a momentálně nikdo neví, na jak dlouho.


V prípade potreby platieb odporúčame bezhotovostný platobný styk. Níže naleznete zájezdy pouze od CK Valaška , nabídky dovolené do Chorvatska.

Nejprve začala Valaška pořádat zájezdy do Řecka a Itálie. Zájezdy s odjezdem od 1. Každý zákazník CK Valaška spol. V tomto případě dostane klient Voucher. Poznávací zájezdy, pobytové zájezdy, zájezdy k moři - když zájezdy, tak poznávací zájezdy s CK Redok Travel - specialistou na pobytové a poznávací zájezdy.


Vybírejte ze široké nabídky online. Zajistíme místenky u zájezdů i výletů z katalogu CK MÁJ Podívejte se na naši pestrou nabídku a pokud si z ní vyberete, budeme se těšit na Vaši osobní návštěvu, objednávky přímo z našich stránek nebo na Vaše e-maily. Jsme dodavateli i pro největší internetové prodejce. Máme nízké ceny a poskytujeme zajímavé slevy.


Nástupní místa po celé ČR. Zkušenosti předchozích návštěvníků ve vámi vytipovaném ubytování najdete přímo u popisu domu. Rádi Vás na našich cestách přivítáme! Nabízíme možnost vystavení faktury pro zaměstnavatele a čerpat tak případný příspěvek na dovolenou od vašeho zaměstnavatele FKSP. KOMPAS PRAHA, cestovní kancelář, spol.


Z rozhodnutí vlády ČR ze dne 14. V návaznosti na dnešní rozhodnutí vlády ohledně nákazy koronavirem, dalšího omezení kulturních, společenských a sportovních akcí se s definitivní platností zastavuje příprava 39.

Cestovní kancelář PETRA TOUR s. Aktuálně pro klienty CK Periscope. Další jednání o poukazech se očekává ve čtvrtek 16. Senátu ČR, následuje podpis prezidenta.


Další postup CK Periscope očekávejte až v průběhu týdne od 20. Děkujeme Vám za pochopení. Prosíme Vás tedy o trpělivost.


Vážení klienti, na základe nariadenia vlády SR sú všetky pobočky CK FIFO až do odvolania pre osobný styk zatvorené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky