pátek 13. prosince 2019

Philips sonicare pro děti

Philips sonicare pro děti

SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Sonický výkon maximalizuje každodenní činnost dítěte. Philips Sonicare For Kids Nabíjecí sonický elektrický zubní kartáček.


Elektrický kartáček pro děti. Zajišťuje maximální odstranění plaku. Seznamte se s prvním sonickým kartáčkem na zuby, který je vhodný pro děti od let. Díky interaktivní aplikaci se děti nadchnou pro čištění.


Výukový rádce motivuje děti k tomu, aby si zuby čistily déle a lépe. Simply fill the power flosser with water or mouth wash, aim the nozzle at your gum. This creates gentle microbubbles for a superior brushing result and an exceptional clean feeling.


Philips sonicare pro děti

Free Shipping Available. Zaměřuje se na zdraví obyvatel, kterým pomáhá dosáhnout dobrých výsledků ve všech oblastech péče o zdraví, od zdravého životního stylu a prevence přes diagnostiku a léčbu až po následnou domácí péči. Check Out Phillips Sonicare on eBay. Fill Your Cart With Color today! Sledujte, jak se vaše děti baví a učí se Sparklym.


Už se jich nebudete muset ptát, jestli a jak dlouho si čistily zuby. Chlupatá přátelská postavička s velkým úsměvem, která. Výběru elektrického kartáčku pro děti byste měli věnovat dostatek pozornosti. A doporučili bychom ho pro Vaše dítě. Menší děti budou pravděpodobně držet těžký čas, ale mají příjemnou a pohodlnou rukojeť.


Jaký je rozdíl mezi Sonicare pro dospělé a Sonicare for Kids? Ta je prodloužená a ergonomicky tvarovaná, aby ji mohlo držet jak dítě samotné, tak spolu s rodičem. U elektrických zubních kartáčků Sonicare for Kids je také snížená intenzita.


Kromě zubních kartáčků produkuje sanitizéry, tedy čistící jednotky pro sonické zubní kartáčky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. The built-in timer and pacer are very welcome as are the automatic power off and EasyStart technologies.


Philips sonicare pro děti

Bay Gifts to the Rescue. Simplicity comes in the form of just cleaning mode, with the option of changing the cleaning intensity. Dětské náhradní hlavice na philips sonicare for KIDS, pro děti ve věku od let.


Cena je za celé balení, tedy kusy. Barevná část hlavice je pogumovaná a svou velikostí je určena pro děti ve věku od let. Doporučuje se výměnu hlavic.


USB, režimů čištění: Clean, Gum Care, Polish, Sensitive a White, balení obsahuje: sonický kartáček DiamondClean, hlavice Optimal White Standar hlavice Optimal. Tento kartáček nabízí maximální odstranění plaku, unikátní sonickou. Náhradní hlavice k elektrickému sonickému zubnímu kartáčku pro děti ve věku od let poskytují zvýšenou ochranu skloviny dětských zubů a jemných dásní. Postavička Sparklyho motivuje.


Kartáček nabízí režimy: méně intenzivní režim pro mladší děti a více intenzivní pro starší děti. Upútajte pozornosť detí, kým sa učia, ako si čistiť zuby. Vďaka tejto hravej forme sa deti naučia techniky čistenia, ktoré si zapamätajú na celý život.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky