pondělí 23. prosince 2019

Tablet pro děti recenze

Jsou to v podstatě univerzální pomocníci, kteří mají určitou standardní velikost a kombinují všechny dobré vlastnosti chytrých telefonů a oblíbených notebooků. Jak vybrat tablet pro děti. Proč je vlastně tablet vhodný i pro vaše děti ? V první řadě nabízí velké množství vzdělávacích programů.


Dítě se nenásilnou formou učí základům počítání, českého a cizího jazyka, může si kreslit, učit se poznávat zvířata nebo probírat základní chemické prvky.

Můžete zakoupit případy iPad pro děti a zakážete Safari (zabráníte procházení webu) a omezíte hudbu, videa, aplikace a hry na odpovídající věkovou úroveň, takže jsou opravdu docela dobrou volbou pro děti – ačkoli jejich rodičovské kontroly nejsou “ t jako u tablet navržených speciálně pro děti. Jaké přední značky tablety pro děti nabízí a jaké jsou alternativy, pokud chcete ušetřit? Samozřejmě, že jej můžete využívat i pro zábavu, ostatně sledování filmů na velké úhlopříčce není na škodu a vaše děti , pokud je máte, budou přímo nadšené. Na své si s displejem nad 9″ přijdou i fanoušci her, kteří si na takto moderním tabletu, který ve většině případů disponuje i silným výkonem může bez problémů zahrát i ty nejnovější hry. Pokud chcete potěšit své moderní ratolesti, ukažte jim tablet pro děti , který je zabaví, ale zároveň zabezpečí jejich toulky elektronickým světem.


V dnešní společnosti je těžké být rodičem – je na ně kladen tlak, protože kamarádi a děti známých dávno mají svoje tablety a počítače a vaše děti jsou jakoby odstrčené. Obsahuje celkem zábavných her, během nichž se děti učí a objevují písmena a slova.

Při hraní děti hláskují slova nebo mačkají určité písmenko. Funkce Dětský dům je prostředí speciálně uzpůsobené pro děti , jež jim vytvoří bezpečné místo pro hru a pro seznámení se s technologiemi. V této hře se snažíte najít zatoulané a na různých místech zakopané kosti bájných dinosaurů. V popisku hry je uvedeno, že hra je určená pro děti od – let, my si však troufáme tvrdit, že dobře pobaví i děti starší.


Věk je vhodný Nejlepší tablet pro vaše dítě bude záviset na věku. Dětský tablet je vhodný pro děti předškolního i dospívajícího věku. Stejně jako tablety někteří výrobci také dělají děti a tam jsou také dětské sluchátka, aby vás zachránily před poslechem toho, co sledují nebo hrají a uchovávají uši s omezeným objemem. Pro větší ratolesti jsou samozřejmostí takové věci, jako je přední kamera pro dělání selfie, kvalitní reproduktory pro pouštění hudby, rychlý přístup na internet, který ale můžete zabezpečit dětskýma.


Výrobce uvádí, že je vhodný pro děti starší tří let. Samsung Galaxy Tab Kids je první dětský tablet , který jsem držel v rukou. Osobně si nejsem jistý, zdali tříletého či čtyřletého človíčka je dobré nechat přivykat na technologické hračky tohoto typu.


My máme teda normální tablet - jeden máme my doma, o dost dražší a propracovanější má manžel jako pracovní. Nemáme specielně dětský - ale děti na něm mají hry, takže si na něm často hrají - nesmí se o něj přetahovat a musí s ním sedět, né, že by to nic nevydrželo, taky už nespočetně krát spadl na zem, jen si nemyslím, že by vydržel všechno. IPS displej je fajn - uhly, barvy ok.


Jen černá není moc černá.

Přehrávaní videa taky dobrý. Akorát v prohlížeči (i v Chrome) to moc plynule neskroluje a nejhorší je automatická úroveň jasu. Tablet je vhodný spíš jen pro děti.


Ve tmě je už moc nízká. Osobně jsem pro své potřeby o tabletu nepřemýšlel – tedy přemýšlel jsem, ale zjistil jsem, že jej nevyužiji. Lépe řečeno, že nemám čas, kdy bych si a tabletem mohl hrát (protože pro práci jsem žádné velké upotřebení nenašel). Nuže jaký tablet byste mi pro děti (5letý Franta a 2letá Anička) doporučili?


Windows volte pro váš tablet v situaci, kdy jste zvyklí na toto rozhraní i ze svého počítače a plánujete využívat stejných aplikací i na tabletu. Může vám nabídnout komfort v podobě plnohodnotných aplikací, ale pokud hledáte například tablet pro přehrávání filmů nebo spouštění hudby, volte raději Android.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky