úterý 12. února 2019

Vlněná deka do kočárku

Hrací deka je vhodná pro děti již od narození. Součástí je zrcátko, kousátka, šusticí části a kroužek, který umožňuje připnutí dalších hraček. Je opatřena držadlem a poutkem pro sepnutí. Rodopa Klasická vlněná deka ze starých časů, která snese téměř cokoli a hodí se do interiéru i ven. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Deky pro miminka ( do kočárku ) V této kategorii najdete deky pro miminka a do kočárku. Vlněná deka krásně zahřeje, a tak je ideální jako deka do kočárku. Vybírat můžete z barevných dek různých motivů. V naší nabídce nechybí jednoduchost v podobě dek v pastelových barvách, hravost v podobě zvířátek.


ALTEA deka do kočárku - steel grey, 75x100cm Roztomilá dětská deka Altea s jemným pruhem je novinkou v nabídce značky Koeka. Je měkká a příjemná na dotek - vhodná pro jarní a letní měsíce. Opičky rozehrají dětskou fantazii a 1 přírodní ekologická ovčí vlna je zahřeje.


Ideální deka ko kočárku anebo postýlky. Vlněná přikrývka se hodí k celoročnímu použití, i jako podložka do kočárku nebo autosedačky. Merino deka je velice lehká a skladná, hodí se na cesty i do kočárku.


Neždímat, nesušit v sušíčce. Přebytečnou vodu odsát do ručníku a sušit ve vodorovné poloze. Vhodná na doma i do kočárku.


Exkluzivní deka pro miminka je vyrobena ze 1 australské merino vlny. Tyto unikátní vlněné česance dosahují prvotřídní jemnosti pouhých 1mikronů, díky tomu jsou opravdu jemné a vůbec nekoušou. Více o vlně dozvíte v našem blogu Vlněná revoluce. Nejčastější rozměr dětské deky do postýlky je cca × 1cm. Jde o obdobné deky, pouze Kaliakra je tkána s plasticky vystouplým dekorem.


Dětská deka do kočárku. Hebká a příjemná merino vlna má skvělou termoregulační vlastnost a díky tomu aktivně vyrovnává rozdíly okolní teploty. Díky tomu se jedná o jednu z nejteplejších dek v naší nabídce.


Vlněné deka Dina je velmi silná deka. Její povrch je pěkně, kvalitně a ručně vyčasaná. Každý kdo ji vidí, tak se do ní zamiluje! Jedná se o skvělý tip na dárek. Zimní merino deka černá.


Nepromokavá a teplá deka vhodná do kočárku jako doplněk fusaku. Vnější plášťovina je nepromokavá. Vnitřní vrstva deky je z ovčí merino vlny a uprostřed mezi plášťovinou a merino vlnou je vrstva vatelínu. Vlněná dětská deka Forest blue 65x9 Modrá, Klippan, Švédsko.


HERDING Plyšová deka do kočárku Přátelé mod. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny v reklamních sítích na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky