úterý 5. února 2019

Dětská dřevěná židlička se stolečkem

Bezpečné a snadno omyvatelné dětské jídelní židle se stolečkem i bez z desítek e-shopů na jednom místě. S dětskou jídelní židličkou může vaše dítě sedět při jídle s vámi u velkého stolu, nebo může mít jídlo na svém vlastním stolku. Rostoucí jídelní židličky od měsíců věku najdete na FAVI.


Při obědě či večeři set složíte a přistavíte k běžnému jídelnímu stolu, poté zase rozložíte a máte samostatný dětský nábytek. Víceúčelovou dětškou jídelní židličku lze používat v základním provedení u stolu, nebo volně se stolečkem.

Jídelní židlička Baby Mix 2vrůžová. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Dětské jídelní židličky dřevěné. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Má dvojitý pultík s odnímatelným vrchním dílem a otvorem na nápoje.


Splňte svým dětem sen o osušce, která rychle suší, neškrábe a má na sobě jejich oblíbené hrdiny. Dřevěná dětská jídelní stolička vyrobená z bukového masivu. Po občerstvení lze židličku se stolečkem použít odděleně k hraní, kreslení apod.

Jejím hlavním cílem je umožnit dítěti plnohodnotně sedět u stolu se svými rodiči a jíst, nebo například hrát stolní hry. Kromě této základní funkce může dětská jídelní židlička po sklopení posloužit i jako lehátko, nebo ji lze v případě další modifikace složit na židličku s vlastním stolečkem. V naší nabídce najdete i jiné barevné provedení a moření.


Součástí židličky je také přídavný stoleček a hlava koníka. Detail produktu Do obchodu. Nekde bych možná našla pásky na zapnutí, nikdy jsme je nepoužily, jsou zbytečné, dítě v židli krásně sedí :) Barva nikde není odřená :) Opr. Jedinečná velmi stará soustružená dřevěná dětská jídelní židlička s praktickým odkládacím( hracím) stolečkem od firmy Kibofa, značená.


Veselá dřevěná židlička se stolečkem v jednom kusu nábytku. Toto růžové provedení s myškou Minnie se stane oblíbeným místem každé fanynky této myšky. Víceúčelová masivní dřevěná krmící židle se dodává s polstrovanou židličkou, pultem a velkým stolečkem. V této kombinaci je vhodná při krmení dítěte, které může sedět u klasického stolu. Po rozložení zůstanou židlička a stolek samostatné a slouží k hraní, kreslení apod.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. New Baby, Kinderkraft, Drewex a dalších. Výška stolku 52cm, deska stolku 50x45cm. Tato kombinace je vhodná.

Multifunkční dětská dřevěná jídelní židlička s polstrováním. Dodává se s polstrovanou židličkou, pultem a velkým stolečkem. ZOPA MONTI dětská jídelní židlička Víceúčelová jídelní židlička ZOPA Monti se zcela přizpůsobí vašemu dítěti díky několika polohovacím možnostem. Je určená pro děti od 6-ti měsíců do let s váhou až do kg. Lehce se s ní manipuluje a je skladná.


Polohování a manipulace: Židlička ZOPA Monti nabízí možnosti polohování výšky, zad i podnožky. Prodám dřevěnou židličku se stolečkem ve velmi dobrém stavu. Dřevěná jídelní židlička ANEŽKA III Safari Žirafka od firmy Klups v provedení bílá. Vícefunkční sestava židličky a stolečku, kterou lze použít jak pro sezení dítěte u vysokého stolu, tak po rozložení pro samostatné sezení u stolečku. Dřevěnou jídelní židličku lze zakoupit i jako rostoucí, kde je možné volit výšku sedáku, opěrky noh a bočnic podle výšky dítěti.


Precizně vyrobená multifunkční dřevěná jídelní židlička Gucio. Všechny materiály použité na výrobu této židličky i pogumovaný potah jsou omyvatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky