úterý 5. února 2019

Leptací pasta na sklo cena

Na čisté a odmaštěné sklo naneseme špachtlí leptací krém a necháme několik minut až hodin působit (dle požadavku na hloubku leptání). Poté krém setřeme zpátky do lahvičky. Pak dobře opláchneme vodo.


Dovozce výtvarných potřeb a. Pastu nanášíme pomocí špachle ve výšce cca 1mm a nechá se min. Potom se pasta může vrátit zpět do původní nádobky k dalšímu použití.

Vyleptaný povrch se oplachuje pod tekoucí vodou. Pasta na leptání skla Glass Etching Pentart ml. Exkluzivní novinka od známé značky Pentart nabízí umělcem vytváření uměleckých děl přímo na skleněné povrchy! Vysoce účinná krémovitá konzistence na leptání skleněných povrchů.


Po aplikací vzniká na dotek jemná, matná vrstva, na kterou můžete dále malovat. S touto skelnou pastou si můžete vytvořit ornamenty na skleněné nebo glazované nádoby, zrcadlo, okenní nebo dveřní tabule nebo skleněné dveře ve sprše. Skelná krystalická pasta bývala do teď neznámá ve světě sklářského designu. Můžete ní totiž nahradit komplikovanější řemeslné zpracování skla leptem.


Krém má zelenou barvu, nemá vliv na výchozí odstín - vyleptaný povrch je vždy bezbarvý - zamražený.

Signální slovo: Nebezpečí Obsahuje hydrogendifluorid amonny. Je vhodný pro tvorbu dekorací za pomocí šablony apod. Sklo je po aplikaci pasty matné a zbělá. Před použitím je nutné povrch skla důkladně očistit a odmastit. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na odmaštěné a čisté sklo nalepíme vzor – samolepící konturu. Tam, kde nechceme mít poleptané sklo , oblepíme okolí lepicími páskami.


Lze jej použít několikrát, a proto po použití vracejte zpět do nádobky. Leptá jen pravé sklo s obsahem oxidu křemičitého (SiO2) Důležité: Pokud dojde u leptací pasty k delšímu vystavení pod st. C může se stát, že krém vytvoří drobné. Můžete vytvářet dekorativní vzory, technické značky nebo podpisy na oknech, zrcadlech, obrazy na skleněných talířích, skleněných objektech (skleničky, misky, talíře), dlaždicích, oknech automobilu, brýlích, Tiffany a jiných lampách.


Skleněný povrch musí být zcela odmaštěn a očištěn. Z důvodů bezpečnosti je leptací krém na sklo navržen jako pasta , která může být snadno odstraněna ze skleněných objektů dřevěnou špachtlí a opakovaně použita. Nová leptací pasta Od 1. Ke změně jsme přistupili na základě pečlivého testování především kvůli vhodnější konzistenci a tím i jednodušší aplikaci na skla vozidla.


Přestože jsme za celou dobu existence nezaznamenali jediný problém, považujeme stále za důležité.

VIN vašeho vozidla je uvedeno jak v malém, tak i ve velkém technickém. Pomocou leptacej pasty vytvoríte trvalé vzory na skle alebo zrkadle. Vzor je do skla vyleptaný a preto je trvalý, už sa nedá odstrániť.


Prilepte šablónu pomocou šablónovacieho lepidla na dekorovaný povrch. Pomocou špachtle naneste leptaciu pastu a nechajte 2-minuty pôsobiť. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vitrolept - leptání skla, barvyartemiss.


Recenze (3), cena od 1Kč, Porovnat ceny. Barvy na sklo , výtvarné barvy, šablony k barvám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky