pondělí 11. února 2019

Tavná pistole na pečetní vosky

Velmi rychle roztaví pečetní vosk a snadno jej nanese na požadované místo. Pracuje při velmi nízkých teplotách. Vhodná pro voskové tyčinky o průměru mm. Sada obsahuje podstavec pro udržení pistole ve vzpřímené poloze.


Přitom pohybujte tavnou pistolí tak, abyste docílili požadovaného kruhu. Nechte vosk mírně zaschnout a potom otiskněte pečetidlo do nakapaného vosku.

Pomocí jedné voskové tyčinky můžete vytvořit až pečetí. Pečetní vosky jsou pružné a během. Tavicí pistole na pečetní vosk Tavicí pistol je skvělý nástroj k vytváření většího počtu pečetí. Jako náplň se používají speciální pečetní vosky.


Nepostradatelný pomocník pro pečetění. Pečetidla, vosky a pomůcky na pečetění (8) Originální pomůcky k pečetění použijete ke zdobení pozvánek, obálek, přáníček z barevného kreativního papíru, oznámení, zabalených dárků či dárkových tašek. Najdete zde vše potřebné - pečetní vosky různých barev, pečetidla, rukojeť i tavnou pistoli.


Aladine tavná pistole na pečetní vosk - neuveden. Přitom rotujte tavnou pistolí tak, abyste docílili požadovaného kruhu.

Vhodné k pečetění na pozvánky, přáníčka a oznámení. Manuscript - pečetní vosk (do pistole ) - červený. Mini tavná lepící pistole pro použití s tavnými tyčinkami. Pro jednoduché lepení různých výrobků z textilu, papíru, dřeva, lepenky, keramiky, ap.


Příkon W, průměr lepící tyčinky mm. Klasický pečetní vosk v tyčince, červená barva, hmotnost cca 50g. Javascript ve vašem prohlížeči není povolený, obchod nebude fungovat správně. Vosky jsou vhodné na pozvánky, přáníčka, oznámení.


Pružný pečetní vosk na pečetění. Barevné pečetní vosky do tavné pistole. Bavlněnou nebo lněnou látku si pečlivě vyžehlete a položte na stůl na podložku, která ochrání desku stolu před horkou pistolí. Nakonec, po zaschnutí barev, silikon z tavné pistole sloupněte.


Rychle schnoucím lepidlem opravíte také uvolněné koberce, knižní vazbu, podrážky a mnoho dalšího. Nízkoteplotní pečetění: naše tavná pistole je speciálně navržená k pečetění. Jak na to: zmáčknutí „spouště“ = množství, které vystačí na jednu pečeť. Pomocí pistole na pečetění zhruba pod úhlem stupňů nechte vosk nakapat (zmáčknutí spouště) na papír. Krabička obsahující granule červeného pečetního vosku (cca 20g), malou papírovou krabičku a lžičku, na níž je možné vosk roztavit nad plamenem svíčky, zapalovače či kahanu.


Velice stylová pomůcka pro výrobu pečeti.

Barvy vosků jsou stejně jasné jako jiné klasické vosky. Tavná pečetící pistole. Chcete balit dárky a dopisy jinak?


Můžete si vybrat z již hotových motivů pečetního razítka, nebo si nechat vyrobit pečetní razítko dle své představy. K dispozici jsou pečetní vosky a separační poduška.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky