pondělí 18. února 2019

Potápěčská lahev bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů potápěčská láhev. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sport - Potapecska lahev bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. DiveTrh je pro potápěče, kteří si pořizují nebo prodávají vybavení.


Přehledný potápěčský bazar rozdělený do kategorií a přizpůsobený i pro telefony a tablety. Vyhledání potápěčské výstroje v e-shopech a porovnání ceny zboží. Recenze potápěčské výstroje a diskuze k vybavení. Bazar Veřejný bazar potápěčské výstroje, napište nám, když něco chcete prodat či koupit.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Potápěčské lahve bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru.


Botka, siťka, držadlo Scubapro. Páčkový ventil Scubapro. Pracovní tlak láhve je 300Bar. Součástí je také manometr a hadice, která je určená pro montáž quickfill adaptéru.


Vybírejte z inzerátů. Prodám láhev na stlačený vzduch pro plnění větrovek. Jedná se o 7L láhev s manometrem a plnící hadicí. Tlakové láhve 3bar Tlakové láhve lze plnit vzduchem či směsí plynů tlakem 3bar.


Nejvíce jsou lahve využívány na paintball a ostatní adrenalinové hry. Sekce Vodní sporty, potápění - sport bazar - řádková inzerce. Podat inzerát bez registrace.


Moje inzeráty Okolí: km primabazar. Kyslíkově čísté provedení, gumová točítka, křídlové matky na připevnění ke křídlu. Dům a zahrada - Tlaková lahev bazar. Rádi bychom Vás v našich novinkách z oblasti potápění upozornili na zvláště podařené kousky od našich dodavatelů potápěčské techniky a vybavení.


Na aktuální termíny námi pořádaných potápěčských kurzů a na novinky, které s potápěním zkrátka nějak souvisejí. Láhev l průměr 1mm Výška 6mm Monoventil. Na stránkách naleznete potápěčské vybavení nejen na sportovní potápění, ale i technické potápění, freediving. Nabízíme Vám rychlé hledání v inzerátech s fotografií s možností upřesnění regionu.


Děti - Medela lahev bazar. Ostatní - Sifonova lahev bazar. Aktuální inzeráty bazaru Damaz-Diving ve všech kategoriích. Inzerce na bazaru je zdarma. Chcete prodat nepoužívané zboží?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky