pátek 22. února 2019

Sušák na prádlo do koupelny leifheit rollquick

Poskytuje metrů sušící plochy, což představuje až dvě plné pračky prádla. Sušák na prádlo Rollquick. Zvolte si pro vás ten správný sušák na prádlo ! Ať už instalovaný na stěnu, rozkládací na podlahu či závěsný na topení.


Vybírejte v našem eshopu Leifheit -shop. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče. Máte-li balkon, terasu či dokonce zahradu, pak si jistě pořiďte venkovní sušák na prádlo.


Ať už to bude varianta mobilní, nebo zabudovaná na stálo. Vysoká odolnost, jednoduchý funkční design, a především dlouhá životnost – přesně tohle splňuje Leifheit. Nástěnné sušáky na prádlo.


Do každé koupelny zcela přirozeně zapadne praktický nástěnný sušák na prádlo. Vyberte si ten nejvhodnější pro Vaši domácnost v našem eshopu Leifheit -shop. Je možné jej umístit na balkon, do pokoje nebo do koupelny , dokonce i do sprchového koutu.


Je skvělým variabilním řešením hlavně pro domácnosti s menším prostorem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. LEIFHEIT , Innova Goods, Blome a dalších.


Chcete vědět, zda je cena 37€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Délka sušicí plochy m, rozměr sušáku 1x 1x 1cm. Vyroben z nerezavějících materiálů. Parametry svinovacího sušáku. Hledat text Cena Levné do 3Kč.


Recenze na sušáky na prádlo. Praktický sušák na prádlo Rollquick 2Longline značky Leifheit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Automatické navíjení šňůr. Vhodný jak do koupelny , tak i na balkon. Snadné montování na dvě protilehlé stěny. Pojistka proti prověšení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyřeší váš každodenní problém, kam v koupelně pověsit vaše osušky a ručníky. UV záření - může být i na balkoně - záruka roky. Samostatný chromovaný věšák na osušky je přístupný i po složení sušáku.


Oficiální internetový obchod přímého dovozce značky Leifheit do České republiky. Koupelnový sušák na prádlo Rollquick Leifheit za akční ceny #128176;. Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi.


Tento typ sušáku je vhodný k umístění například na balkon či do koupelny nad vanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky