úterý 26. února 2019

Akvarijní silikon

Potřebujete-li slepit akvarijní sklo, celé akvárium nebo přilepit akvarijní pozadí nebo připevnit ve vodě dekoraci, použijte akvarijní silikon. Někdy lze použít i vteřinová lepidla. Akvaristická silikonová lepidla jsou nejčastěji dostupná v transparentní nebo černé barvě.


Tato lepidla lze používat i do vody. V zahraničí pod označením FD-plast TL. Silikon pro akvária je vhodný k utěsnění spár akvárií, bazénů, vitrín, celoskleněných konstrukcí a pro zasklení konstrukcí umístěných trvale pod vodou.

Minulý týden jsem zakoupil tento silikon. Chci se zeptat,zdali je možné použít výrobek k lepení rostlin a mechů k dekoracím,aniž by došlo k otrávení rostliny a osádky akvária. Také jsem se zde nedočetl,jestli silikon tuhne. Silikon je určen k lepení akvárií, vitrín a celoskleněných konstrukcí.


Ahoj Techniku a ostatní, dík moc za rady. Takže radši než jeden den tedy čekat tři. V průběhu vytvrzování s typickou octovou vůní.


Jednosložkový 1 acetátový silikon bez rozpouštědel a parafínů.

Odolává UV záření, řasám a mořské vodě. Vysoká přilnavost na sklo. Vhodné pro lepení akvárií, terárií a jiných prací se sklem, kde jsou vysoké požadavky na pevnost lepeného spoje. Specializovaná akvaristika. Výroba akvárií a terárií.


Nabízíme akvarijní rybičky, rostliny a techniku pro akvária - filtrace, topení, CO osvětlení, 3D akvarijní pozadí. Spáru beze zbytku vyplňte. Vyhlazení těsnicí hmoty proveďte stěrkou vhodného tvaru a použijte přitom prostředek OS3(polévková lžíce OS3na cca. litry vody). Akvarijní silikon zatlačte do spáry tak, aby nevznikly vzduchové bublinky. Naředěný roztok OS3naneste úsporně rozprašovačem na spoj.


Silikonová akvarijní lepidla se používají na praskliny nebo na prosakující rohy akvárií apod. Vladimír- taky se už bojím. Panorama se asi už ani nevyrábí).


Ale koupil jsem silikon a opravil. Akvária Juwel jsou luxusní a drahé. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Trvale pružné lepidlo na bázi silikonu s vynikající přilnavostí ke sklu. Po vytvrzení je dokonale neutrální a netoxické, není škodlivé vůči zvířatům ani rostlinám. Aby dělal malý vodní svět akvaristiky ve Vaší domácnosti radost Vám i jeho obyvatelům, je třeba mu věnovat dostatečnou péči. Veškeré vybavení, díky kterému se budou mít všichni obyvatelé Vašeho vodního světa čile k světu, najdete právě u nás.


Tmely, silikóny a lepidlá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky