středa 6. února 2019

Dětská vanička na vanu

Babymoov vanička AQUANEST White II bez termoforu. Badabulle ergonomická vanička FUN. Kč Vybrat variantu K výběru varianta. Pouze osobní odběr Praha - Invalidovna.


Nafukovací dětská vanička.

Vaničku lze jednoduše nafouknout. Skladná, vhodná na cesty nebo na zahradu. Měkká, vhodná obvykle pro děti starší měsíců. Dětská vanička s výpustí. Součástí vaničky je praktická výpusť se zátkou.


Vodu z vaničky lze jednoduše vypustit. Specifický tvar z širokým okrajem sedí na vany klasických rozměrů. Praktická dětská vanička Lagoon je ideální na koupání děťátka.

Sedí do klasické vany pro dospělé a může se dodatečně vybavit lehátkem na koupání. Disponuje praktickou zátkou na vypuštění vody. Prodám dětskou vaničku na vanu s výpustí. Posadí se na okraj vany.


Zajišťuje vám tak praktické a pohodlné koupání vašeho miminka a zároveň šetří vaše záda. Vhodná pro klasickou vanu. Používáná čtyři měsíce, rychle rosteme. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navíc později ji můžete využít jako první bazén.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Geuther (17) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. V nabídce jsou plastové vaničky se zaoblenými hranami nebo kulatými rohy. Při koupání miminka je dobré si vaničku umístit na stůl nebo si pořídit vaničku s podstavcem s nožičkama, ke které je připevněný také přebalovací pult.


Vyrobeno z kvalitních materiálů. Klasická , hluboká dětská vanička na koupání.

Kód: i168_Tega028-mod-čtverec-pejsek-a-kocicka. Dítě tak můžete koupat v. Tega Baby Lehátko do vany pěnové MIDI - Oranžové. Inzerát byl odebran z oblíbených. Nahrivaci polstarek, teplomer.


Pro novorozence a děti do tří měsíců věku jsou vhodné kyblíky na koupání, které navozují pocit v bříšku maminky. Pokud často cestujete, poohlédněte se po cestovní vaničce. Vodu ve vaně měřte teploměrem, abyste nedali miminko do příliš horké koupele. Moderní design, kvalitní zpracování, jednoduchá údržba, to vše vanička nabízí. Je to velmi praktický pomocník v péči o miminko.


Keeeper dětská vanička 84cm Hippo s výpustí bílá. Možno dokoupit stojan na vaničku, pro pohodlné koupání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky